Annonce:
Annonce:

Årets mest voldsomme fly-slagsmål fanget på film: Her går passager helt amok

To voksne mænd slår løs på hinanden under en flyvetur fra Japan til Los Angeles

Her er to mænd klar til en voldsom nævekamp. Det er dog et model-billede. Du kan se den rigtige slåskamp i flyveren i en video nede i artiklen.(Foto: All Over Press)
Her er to mænd klar til en voldsom nævekamp. Det er dog et model-billede. Du kan se den rigtige slåskamp i flyveren i en video nede i artiklen.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Ferie

Gennem de sidste par måneder har der  nærmest været ugentlige beskrivelser af diverse alvorlige problemer på diverse fly lige fra overgreb på passagerer til små slagsmål og voldsom turbulens. Sidste skud på stammen er dog et ekstremt voldsomt slagsmål mellem to mænd, der nok må betegnes som det mest voldsomme slagsmål, der er blevet observeret og filmet på et fly i år.

Størstedelen af det voldsomme slagsmål blev filmet af den professionelle fotograf Corey Hour, der efterfølgende lagde videoen ud på både sin Facebook-profil og på sin twitter-profil. Her kan du se det voldsomme slagsmål.

Se det voldsomme slagsmål i videoen her i Daily Mail

Annonce:

I starten af videoen ser man en voldsom mand iklædt en rødlig Hawaii-skjorte angribe en mand iklædt en sort t-shirt. De to voksne mænd uddeler slag mod hinanden, og det ser umiddelbart ud til at manden i den sorte t-shirt har overtaget i den voldsomme kamp, for han får nemlig givet den anden mand nogle voldsomme slag. Men samtidigt er det tydeligt, at det er den Hawaii-skjorte-klædte mand, der er angriberen, der åbenbart ikke kan styre sig selv.

Bad andre om hjælp mod den voldsomme mand
En lille mørkhåret stewardesse forsøger desperat at stoppe slagsmålet, men uden held.

Og midt i kampens hede råber manden i den sorte t-shirt.

- Er der ikke nogen, der kan hjælpe mig. Den mand er fuldstændig tosset.

På videoen kan man også høre andre folk bede mændene om at stoppe slagsmålet, mens man i baggrunden kan høre en baby skrige.

På et tidspunkt har manden i Hawaii-skjorten tilsyneladende fået nok og bliver af et par stewardesser ført mod flyets udgang, da manden i den sorte t-shirt råber: Få den fyr ud af det her fly.

Bemærkningen provokerer dog åbenbart manden i Hawaii-skjorten så meget, at han vender tilbage og genoptager sit slagsmål med manden i den sorte t-shirt.

Annonce:

Blev anholdt af japansk politi
Ifølge MailOnline er klippet filmet på et fly fra det japanske flyselskab ANA. Og fra mediet Japan Today rapporteres det, at en 44-årig amerikansk mand er blevet anholdt i forbindelse med et slagsmål. Det fremgår også, at manden angiveligt var kraftig beruset. En talsmand fra flyselskabet ANA har også bekræftet, at slagsmålet fandt sted på et fly, der skulle flyve fra Japan med kurs mod Los Angeles.  Det er dog stadig uklart, om det faktisk var manden i den røde skjorte, der også var involveret i den episode, som Japan Today beskriver.

Fotografen af det voldsomme videoklip har selv på sin facebook forklaret slagsmålet således:

- 10 minutter før afgang blev jeg prikket på skulderen og blev gjort opmærksom på et problem to rækker længere fremme i flyet. En fyr i en rød skjorte vender sig om mod en anden passagerer og spørger ham, hvor han er fra, før han siger, at han vil slå ham ihjel. Mindre end to minutter efter slår den samme person ud efter en anden passagerer, fortæller fotografen og henviser til videoklippet.

- Da fyren i den røde skjorte kommer tilbage for at slås i runde 2 og en stewardesse bliver involveret, slukker jeg min telefon og konfronterer ham. Jeg sørger for, at stewardessen hele tiden er bag min ryg, og forlanger, at fyren i den røde skjorte forlader flyet. Han turde ikke kæmpe med mig, men endte med at skrige: Du tror, at jeg er tosset. Men hvad med regeringen.

Glemte sin croc-træsko i flyet
- Og så forlader han flyet. Men det tog ca. en time mere, før hans bagage blev fjernet fra kabinen samt den bagage han havde tjekket ind. Og til allersidst kom der en stewardesse ind for at hente hans venstre croc-træsko, som han havde mistet i kabinen.

- Historiens morale er således. Kom aldrig op at skændes eller slås med folk, der går i croc-træsko. De har ikke noget at tabe.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: