Annonce:
Annonce:

Ad! Så klam er hårtørreren på hotellet

Måske du skal overveje at slæbe din egen hårtørrer med, når du skal på ferie, for hotellets kan være fyldt med bakterier

Hårtørreren, du bruger til at tørre dit våde hår med på hotellet, kan være mere bakteriefyldt end toiletbrættet. Foto: Colourbox
Hårtørreren, du bruger til at tørre dit våde hår med på hotellet, kan være mere bakteriefyldt end toiletbrættet. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

Med de enorme priser, man bliver mødt med, hvis man propper blot lidt for meget vægt i sin kuffert, kan det godt få mange til blot at pakke det minimale, når man skal ud at rejse, så man ikke bliver fattig, inden man overhovedet når frem til sin destination.

En af de ting, som fylder meget i kufferten, er hårtørreren, som mange derfor vælger at lade blive hjemme, fordi de fleste hotelværelser selv har en hængende på væggen på toilettet.

Men måske man skulle overveje en ekstra gang, om det ikke ville være smartest at finde plads til sin egen luft-blæsende maskine i kufferten, for en undersøgelse foretaget af ABC viser, at hotellets hårtørrer er fyldt med bakterier. Det skriver The Sun.

Flyselskab garanterer: Kvinder slipper for det berygtede midtersæde

Annonce:

Klammere end toilettet
Faktisk er hårtørreren så klam, at den i de fleste af de 9 testede hotelværelser i Los Angeles havde flere bakterier end toiletsædet.

- Der må være nogle ting, folk gør med hårtørreren, som jeg ikke er klar over, for nogle af dem var altså virkelig klamme, siger mikrobiologen Charles Gerba, som foretog testen for ABC.

Alle de testede hotelværelser havde mellem 3-5 stjerner, og ifølge mikrobiologen kan svaret på de klamme hårtørrere være, at rengøringspersonalet forkuserer mere på at rengøre toilettet, vasken og badet på hotelværelserne.

- En hårtørrer bliver rørt af mange menneskers hænder på samme måde som lyskontakter og room service-menuen, men de bliver alligevel ikke betragtet som snavset.

Charles Gerba har derfor en god huskeregel til hotelgæster:

- Bare fordi noget ser rent ud, betyder det ikke, det er det.

Ryanair-topchef raser over kunder: Stop med at brokke jer!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: