Ærlige anmeldelser – Noma gav turist sure opstød

Det er ikke alle verdens store attraktioner, der efterlader turister imponerede - på anmeldelsessitet Yelp har turister delt deres skuffelse over de mest kendte attraktioner i verden

Ikke alle er vilde med den kreative mad hos Noma - en amerikansk turist fik sure opstød. Her: Toast med emulsion af røget rogn fra kammuslinger, friske urter, eddikestøv og tørret andesky. (Foto: Toast med emulsion af røget rogn fra kammuslinger, friske urter, eddikestøv og tørret andesky)
Ikke alle er vilde med den kreative mad hos Noma - en amerikansk turist fik sure opstød. Her: Toast med emulsion af røget rogn fra kammuslinger, friske urter, eddikestøv og tørret andesky. (Foto: Toast med emulsion af røget rogn fra kammuslinger, friske urter, eddikestøv og tørret andesky)

De er berømte og velbesøgte.

Attraktioner som Eiffeltårnet i Paris, Frihedsgudinden i New York og Grand Canyon i Arizona lokker dagligt mange turister til. Men for nogle turister klingede mødet med de famøse steder en anelse hult. Det fremgår af en række anmeldelser fra anmeldelsessitet Yelp, som CNN har samlet.

Vi har taget et kig på listen og giver dig her et overblik over anmeldelserne af de mest populære attraktioner.

Paris' stolthed
Eiffeltårnet, som blev opført i 1889, var ikke synderligt imponerende, ifølge brugeren Emma F. fra Alpharetta, Georgia. Hun skrev:

– Overfyldt, overvurderet og grim, når man kommer tæt på.

USA's første nationalpark
– Jeg vil gerne lige slå fast, at jeg ikke er en eller anden naturhader. Jeg tager mine børn med på vandreture. Jeg klatrer i bjerge. Problemet med det her sted er, at det er kedeligt. (Men) hvis du tilfældigvis er i området er det da værd at kigge forbi.

Yellowstone Nationalpark i Wyoming, USA  var en kedelig affære for brugeren Kahlil G. Bethesda fra Maryland, USA.

Se også: Japan dropper hagekorset - for din skyld

New York ikon
– Som en stolt amerikaner, ville jeg så gerne elske dette, men jeg blev ubehageligt overvældet... Den gamle frihedsdame er bare... gammel.

Den ikoniske Frihedsgudinde, som byder rejsende velkommen fra søsiden, imponerede ikke brugeren Nicholas H. fra San Francisco.

Det røde USA
– Lige så utrolig som udsigten er, lige så kedeligt er det. For hver 150 meter var udsigten den samme: Et virkelig stort hul i jorden... Hvad der ville være rart at have var udlejning af segways.

De fleste har hørt om nationalparken Grand Canyon, som ligger i det nordlige Arizona, og mange har besøgt stedet. Brugeren Brad M. Englewood fra Colorado, USA var dog ikke fornøjet.

Se også: Forlænget weekend – på SKI

Surt madshow i Danmark
– En af retterne på NOMA gav mig bogstavelig talt sure opstød. Og at spytte i servietten ville nærmest være en forbrydelse, så jeg slugte det, som en dårlig pille.

Vi kan bryste os af mange attraktioner i Danmark, men michelinvinderen NOMAs verdenskendte gastronomi prellede af på brugeren Debbie C. fra Californien.

1 af 2 En Yelp-bruger var ikke imponeret over Frihedsgudinden (Foto: Flickr/Monika Simpkins)
2 af 2 Ikke alle er vilde med den kreative mad hos Noma - en amerikansk turist fik sure opstød. Her: Toast med emulsion af røget rogn fra kammuslinger, friske urter, eddikestøv og tørret andesky. (Foto: Toast med emulsion af røget rogn fra kammuslinger, friske urter, eddikestøv og tørret andesky)
61 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere