Annonce:
Annonce:

Aflyser over 500 flyvninger efter tre smittetilfælde

Over 500 flyvninger fra to af Shanghais største lufthavne er nu blevet aflyst, efter man har registreret tre smittetilfælde med coronavirus

Shanghai har sat hårdt ind med en række tiltag for at følge Kinas politik om nul coronavirus. Foto: China Stringer Network/Ritzau Scanpix
Shanghai har sat hårdt ind med en række tiltag for at følge Kinas politik om nul coronavirus. Foto: China Stringer Network/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Ferie

Hundredvis af planlagte flyvninger er nu blevet aflyst i to af Shanghais største lufthavne, mens flere af byens skoler også er lukket, ligesom flere tourgrupper er blevet suspenderet.

Alt sammen sker, fordi man har registreret tre tilfælde af coronavirus i Shanghai, Kina.

Og da Kina fortsat fører en streng politik om 'nul covid-19', bliver der sat hårdt ind med restriktioner, når blot enkelte smittetilfælde registreres.

Det skriver The Guardian.

I landets hovedstad Beijing er man stort set lykkedes med at holde smittespredningen i ave inden for de seneste måneder - blandt andet ved at indføre omfattende og øjeblikkelige restriktioner, hver gang smitten er sluppet ind i byen.

De tre personer, som er blevet smittet med coronavirus i Shanghai, er venner, som sammen rejste til den nærliggende by Suzshou i løbet af sidste uge.

Det oplyste de lokale sundhedsmyndigheder i Shanghai under et pressemøde torsdag aften, hvoraf det også fremgik, at de tre venner er fuldt vaccineret.

Myndighederne i Shanghai har tilsvarende dikteret, at alle pakkerejser, der er planlagt inden for den nærmeste tid, skal aflyses på tværs af diverse provinser i Kina, hvis de har forbindelse til Shanghai.

Desuden har myndighederne beordret, at seks hospitaler i Shanghai skal suspendere ambulante tjenester.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: