Akrobat-par gifter sig 38 gange på 83 dage

Akrobat-parret Cheetah Platt og Rhian Woodyard fra Californien besluttede sig for at ét bryllup langt fra var nok

Hvorfor nøjes med et bryllup, når man kan få 38?

Rigtig mange drømmer om den store dag, hvor tiden er kommet til at sige 'ja' til den eneste ene. Men denne store dag behøver ikke begrænse sig til bare én dag. I hvert fald ikke hvis man hedder Cheetah Platt og Rhian Woodyard og er både rejselystne og meget forelskede i hinanden.

Ferie Jaloux type! Samler penge ind, så han kan spionere på kæreste

Da det californiske par sidste år efter deres forlovelse ikke kunne beslutte sig for et bryllupstema, besluttede de sig for at sprede deres penge ud over seks kontinenter og holde 38 bryllupper i stedet for et ekstravagant af slagsen. Det skriver Buzzfeed.

Det første af de planlagte 38 bryllupper blev afholdt i Colombia d. 8. februar i år, og herfra gik rejsen videre til Spanien, Irland, Marokko og Egypten. Parret håber på at nå de 38 store dage på sammenlagt 83 dage – fordelt over 12 forskellige lande på seks kontinenter.

– Mange kvinder bruger virkelig meget tid, stress og penge på den ene dag, og så er det pludselig ovre. Jeg elsker, at jeg kan gifte mig igen og igen. Det er fantastisk, at det ikke bare er overstået på en dag, fortæller Rhian Woodyard til Buzzfeed.

Ferie Stoppet i lufthavnen – gemte baby i rygsæk

Både Cheetah Platt og Rhian Woodyard fik inden afrejse licens til at udføre vielser fra Church of Spiritual Humanism (kirken for spirituel humanisme, red.) og kan derfor udføre deres egne bryllupsceremonier. Det gør selvsagt planlægningen af 38 bryllupper verden over noget nemmere. Men når de vender hjem til Californien, bliver de dog også gift i en officiel ceremoni, så deres ægteskab kan blive juridisk anerkendt.

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
1 kommentar
Vis kommentarer