Amerikansk model taber sit kæreste eje i vandet – delfin henter det

Under en svømmetur på Bahamas tabte den amerikanske model, Teressa Cee, sin telefon ned i havets dyb – men hun fik hjælp fra en uventet side

En delfin kom den amerikanske model til undsætning, da hun tabte sin mobiltelefon i havet. (Foto: Flickr/Juanedc)
En delfin kom den amerikanske model til undsætning, da hun tabte sin mobiltelefon i havet. (Foto: Flickr/Juanedc)
Følg Ferie

Det er med at holde sine værdigenstande om bord, når man sejler rundt på havet, for når noget først er røget over rælingen, er det umuligt at få fat i igen.

Forsøgte at åbne flyets yderdør - troede det var toiletdøren

At hendes telefon var væk for evigt var også, hvad den amerikanske model, Teressa Cee, troede, da den røg over bord fra en båd ud for Bahamas kyst.

Modellen havde bedt en ven holde telefonen, mens hun selv svømmede med delfiner i det krystalblå vand. Men vennen mistede grebet om telefonen og tabte den i vandet, hvor den sank mod havets bund.

Hipster-hadere angreb café under demonstration

Hvad hverken Teressa Cee eller hendes ven havde forudset var, at delfinen Cacique, straks svømmede mod havbunden for et øjeblik senere at vende tilbage med telefonen i sin mund.

Teressa Cee har efterfølgende delt historien på Facebook og uploaded en video, hvor alle kan se den utrolige hændelse.

– Sand historie: Mens jeg var på Bahamas, fik jeg muligheden for at svømme med delfiner. Vi filmede fra båden i midten af Atlanterhavet. Jeg spurgte min ven, om han ville holde min telefon for mig, og ved et uheld tabte han den i vandet og den sank mod havbunden. Cacique, delfinen, hentede min telefon og bragte den tilbage til mig. Sødeste ting nogensinde, skriver hun på sin Facebook profil.

Medie: Stewardesse tjente millioner på flytoilettet

Teressa Cee arbejder som både model, danser og skuspiller. Hun har blandt andet optrådt for Sean Paul, Pitbull, Lil´Jon og Daddy Yankee, samt været med i flere amerikanske tv shows, reklamer og musikvideoer som både model og danser.

Du kan se Teressa Cees video af hændelsen på hendes Facebookside her.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind