Ansat i lufthavn anholdt med over 1,5 millioner kroner i bagagen

En ansat i Palm Beach International Airport i Florida er anholdt, efter at myndighederne fandt knap to millioner kroner i hans bagage

Det var i Palm Beach International Airport i Florida, at en mand blev fanget med næsten to millioner kroner i tasken. Han har senere forklaret, at han har tjent en hel del på at smugle penge for ukendte bagmænd. (Foto: PR)
Det var i Palm Beach International Airport i Florida, at en mand blev fanget med næsten to millioner kroner i tasken. Han har senere forklaret, at han har tjent en hel del på at smugle penge for ukendte bagmænd. (Foto: PR)

Det er nok de færreste, som nogensinde kommer til at se og føle på over en million kroner i kontanter. Færre endnu oplever, at den slags penge pludselig forsvinder igen.

Ikke desto mindre er det angiveligt, hvad der skete for Jean Yves Selius, der til dagligt arbejder med bagagehåndtering for Delta Air Lines i Palm Beach Airport i Florida, USA, skriver CNN.

Se også: Desperat kvinde svømmede efter krydstogtskib

Den skæbnesvangre dag var Jean Yves Selius dog ikke på arbejde – i hvert fald ikke i traditionel forstand.

Iført civil beklædning bar han en taske med 284.400 dollars, ca. 1.85 millioner kroner, gennem lufthavnens forskellige checkpoints – helt ind i hjertet af lufthavnen.

Han brugte sit særlige ID-kort til at komme gennem de forskellige sikkerhedskontroller, men af uvisse årsager blev han til sidst stoppet af en tolder, der bad Jean Yves Selius vise, hvad han havde i tasken.

Og til tolderens store overraskelse var tasken fyldt med vakuumpakkede pengesedler.

Tjente kassen på at smugle penge
Efterfølgende blev Jean Yves Selius anholdt og afhørt af de lokale myndigheder.

Under afhøringen kom det frem, at han ville have fået 1.000 dollars, ca. 6.600 kr., for at smugle tasken med penge ind i lufthavnen, hvor han skulle aflevere den på et toilet til en ukendt person kendt som ’Rick’.

Se også: Den ultimative guide: Rejs efter øllet

Jean Yves Selius erkendte også, at det ikke var første gang, han havde hjulpet de ukendte bagmænd med at smugle penge ind i lufthavnen.

Faktisk fortalte han myndighederne, at han det seneste år har tjent omkring 4.000 dollars, svarende til omkring 26.000 kr., på at hjælpe dem.

Jean Yves Selius er efterfølgende blevet sigtet for smugling af et større pengebeløb, og han skal efter planen for retten på mandag.

  Zombier invaderer Hollywood, når Universal Studios Hollywood åbner en ny 'The Walking Dead'-forlystelse til sommer. (Foto: Universal Studios Hollywood/YouTube) Ferie - 23. mar. 2016 - kl. 20:00 Zombier invaderer Hollywood - tør du se videoen?

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere