App vil sikre daglig succes på rejsen

Rejseguide-eksperten Lonely Planet kommer med byguide-app, som vil sikre, at du får den bedst mulige dag

App's overtager rejsebøgernes rolle som guide på rejsen (Foto: Takashi Hososhima/Flickr)
App's overtager rejsebøgernes rolle som guide på rejsen (Foto: Takashi Hososhima/Flickr)

Tiden er forbi, hvor en Lonely Planet paperback lige så sikkert som amen i kirken er at finde i backpacken hos unge rygsækrejsende. Internettet har overtaget herredømmet som informationsformidler på rejsen, og flere og flere pakker rygsækken uden, at en Lonely Planet bog er en del af pakkenellikerne.

Internettets fremmarch og bøgernes tilbagetog på rejseguide-markedet, har fået Lonely Planet til også at slå på andre markeder end dem på papir.

Se også: Verdens længste flyrejser

Seneste er Lonely Planets rejseeksperter budt ind med app'en 'Make my day'. Den hjælper rejsende med at planlægge, hvordan de skal spendere dagene i én af foreløbig seks storbyer – Barcelona, London, New York, Paris, San Francisco eller Tokyo.

Når man har valgt by, kan man swipe sig igennem app'ens mange aktiviter til henholdsvis formiddag, eftermiddag og aften, og vælge dem man forestrækker. I New York kunne dagen f.eks. byde på en gåtur ad High Linen om formiddagen, besøg på Chelsea Market om eftermiddag og en tur på Yankee Stadium om aftenen. 

Se også: Spar 60 procent på trope-billetter

Den valgte dag plottes ind i et kort, så man kan se, hvilken vej man skal for at komme fra a til b – eller fra formiddagsplanerne til eftermiddagsplanerne. Man kan evt. planlægge dagene efter kortet, så aktiviteter falder i en naturlig rute – og man på den måde får mest muligt ud af byen, i stedet for at skulle bruge al sin tid ombord på et eller andet transportmiddel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere