Temalørdag om charterrejser

DR2 sætter i aften fokus på danskernes rejselyst med temaet 'Charterbranchen gennem tiderne'

200.000 danskere forventes at rejse på charterferie denne sommer. Her lige før skoleferiens start ser DR2 TV i aften fra klokken 20 i Temalørdag tilbage på danskernes rejselyst med temaet 'Charterbranchen gennem tiderne.'

Det bliver et tilbageblik på danskernes charter-eventyr, og på hvilket indtryk de mange rejser har påvirket vores liv med. I udsendelsen møder seerne blandt andre 85-årige Nina Holm og rejsebranchens 'grand old man', 55-årige salgsdirektør Stig Elling, Star Tour. De vil fortælle om branchen dengang og nu.

Her har man altid troet, at det var Simon Spies og Tjæreborg-præsten Eilif Krogager, der var pionererne i dansk charterbranche. Sig det til 85-årige Nina Holm, og hun slår en høj latter op.

- Simon Spies købte sine første 14 charterrejser med fly til Mallorca hos mig i Aero Lloyd. Det var lige, hvad der var plads til i det lille to-motors fly, jeg rådede over. Så mon ikke jeg var den første, der sendte danskere med fly til Mallorca, siger Nina Holm.

Temalørdags herlige grin bliver den svenske filmklassiker 'Selskabsrejsen', inden aftenen slutter med den pragtfulde dokumentarfilm - 'Værelse 39' - om et ægtepars gentagne rejser til det samme hotelværelse i Fuengirola på den spanske solkyst.

Kans-
0 kommentarer
Vis kommentarer