De fem værste skod-ferier

Der er lande, som danskerne bare ikke vil holde ferie i

Holland sælger ellers varen godt -  solskinsvejr, en vindmølle og en sød lille pige midt i tulipanmarken. På trods af det, er Holland et af de steder, vi helst IKKE vil hen på ferie. (Polfoto)
Holland sælger ellers varen godt - solskinsvejr, en vindmølle og en sød lille pige midt i tulipanmarken. På trods af det, er Holland et af de steder, vi helst IKKE vil hen på ferie. (Polfoto)

Det er ikke til at sige, om det er sproget, maden, priserne eller vejret, men der er steder, som det vi danskere anser som skoddestinationer - og som vi ikke kunne drømme om at tage hen på ferie. Det viser en undersøgelse lavet af Hotels.com blandt 1.155 danskere.

For eksempel er vi meget lidt begejstrede for Belgien. Faktisk så lidt begejstrede, at kun en procent af danskerne ville overveje Belgien som feriemål - det endda på trods af, at Belgien står bag danskernes favoritter i form af chokolade og god øl.

Heller ikke Finland eller Holland bliver oversvømmet i danske turister.

På listen over de fem største skoddestinationer er også vores naboland Sverige og alpelandet Schweiz.

Til gengæld er der steder, hvor vi hvert år valfarter til, så snart muligheden byder sig. I sommer var 30 procent af de adspurgte i undersøgelsen på ferie i Tyskland eller Spanien, mens fjorten procent valgte at holde sommerferie i Italien.