Titanic mindecruise er allerede udsolgt

Der er endnu 18 måneder til, at krydstogtskibet Balmoral sejler ud for at mindes april for 100 år siden, men samtlige 710 kabiner er allerede booket

I april 2012 sejler krydstogtskibet Balmoral ud for at mindes Titanics forlis for 100 år siden. (Foto: AP)
I april 2012 sejler krydstogtskibet Balmoral ud for at mindes Titanics forlis for 100 år siden. (Foto: AP)

En ventelisteplads er, hvad det kan blive til, hvis man endnu ikke har sikret sig plads på det Titanic mindecruise, der starter i Southampton 8. april 2012. For selv om der er halvandet år til, at det historiske sammenstød med isbjerget skal mindes, så er der udsolgt på krydstogtskibet Balmoral, der skal sejle mindecruiset.

Mindegudstjeneste om natten
Krydstogtet, der varer 12 dage, skal følge Titanics præcise rute for 100 år siden, og syv dage efter afgang fra havnen i Southampton i England lægger Balmoral til ved det sted, hvor det legendariske skib gik ned i 1912.

'Her holder vi en mindegudstjeneste kl. 2.20 for at mindes 100-året og for at ære alle de modige passagerer og besætningsmedlemmer, der befandt sig om bord den skæbnesvangre nat', hedder det i rederiets beskrivelse af turen.

På 12.-dagen af krydstogtet lægger Balmoral til i New York - den oprindelige destination for Titanics jomfrurejse.

Læs også: Ældre ægtepar i husarrest på krydstogtskib

Samme menuer som dengang
Ifølge Takeoff.dk er de fleste, der har sikret sig plads på det historiske krydstogt, amerikanere, og det forventes, at passagertallet bliver det samme, som dengang - nemlig 1309 passagerer, selv om Balmoral kan tage 1350 gæster. Takeoff.dk skriver videre, at 30 af passagererne er slægtninge til nogle af dem, som dengang omkom på Titanic.

Undervejs på det 12 dage lange mindecruise vil der blive serveret de samme menuer som om bord på Titanic, ligesom flere passagerer har meddelt, at de vil være klædt, som man var dengang i 1912.

Du kan skrive dig på venteliste til krydstogtet her.