Ny nøgenrekord i rutsjebane

102 glade mennesker smed tøjet i den gode sags tjeneste og tog en tur i en rutsjebane i engelske Essex. Det blev ny rekord i sin genre

Ny rekord - og så endda i den gode sags tjeneste. I weekenden tog 102 nøgne adrenalinfans en tur i en engelsk rutsjebane. (Foto: All Over Press)
Ny rekord - og så endda i den gode sags tjeneste. I weekenden tog 102 nøgne adrenalinfans en tur i en engelsk rutsjebane. (Foto: All Over Press)

Hele tre ture måtte Green Scream rutsjebanen i Adventure Island i England køre i går, for at samtlige nøgne mennesker, der ville, også kunne blive en del af den nye rekord.

102 adrenalinhungrende mennesker med lyst til at smide kludende deltog i den velgørende sag, der samlede hele 22.000 engelske pund - små 200.000 kr. - ind til forskning i brystkræft.

Kræver meget mod
At de oven i købet slog den hidtige rekord for antal nøgne mennesker på rutsjebanetur, gjorde blot sagen til en endnu større succes. I 2004 markerede 32 splitterragende mennesker 50-års fødselsdagen for Guinness verdensrekordbogen. I går blev den rekord så slået med 70 mennesker i adamskostume.

- Det kræver meget mod at smide tøjet foran totalt fremmede mennesker plus hele verdens medier. Så vi vil gerne sige tusind tusind tak til alle dem, der var modige nok til at vise det hele frem og være med til at samle det enorme beløb sammen til os og vores vigtige sag, sagde Barbara Warner, der stod bag det nøgne velgørenhedsstunt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen