Her er det bedst at smide tøjet

Vil du af med kludene, inden du skal i bølgen, kan du lige så godt gøre det et lækkert sted. Her er de ti bedste nudiststrande i verden

Nogle af verdens bedste nudiststrande ligger angiveligt i Tyskland. (Modelfoto: Colourbox)
Nogle af verdens bedste nudiststrande ligger angiveligt i Tyskland. (Modelfoto: Colourbox)

Det bedste sted i verden at være splitterragende, når du skal rulle i sandet og køles af i bølgen, er sydfranske Cap D'Agde - 'de nøgnes hovedstad', som tyske Bild, kalder den.

Avisen har lavet en Top Ti over bedste nudiststrande i verden, og det er klart, at tyskerne er glade for den liste, for de har selv hele to af slagsen at blære sig med blandt de ti.

Jetset-ø nummer to på listen
Efter den verdenskendte nudist- og sexkoloni Cap D'Agde, hvor også indkøb og cykelture foregår uden en trevl på kroppen, følger den tyske ø Sild syd for Rømø. Ifølge Bild bader 60 procent af de ferierende på Sild nøgen, og især stranden ved jetset-landsbyen Kampen er trækplaster for gæster uden tøj på.

På en tredjeplads ligger Red Beach på den græske ø Santorini, og på fjerdepladsen er Orient Beach på caribiske St. Martin, hvor 'de smukkeste nudister i verden' er at finde, ifølge Bild. Desværre kan emnerne ikke foreviges, for man må ikke tage billeder på stranden.

12 nudiststrande på anden tysk ø
Nummer fem på listen er Es Trenc på Mallorca, og som sekser kommer den tyske ø Rügen, der er 'et paradis for nøgenbadere!', skriver Bild. Her er hele 12 nudiststrande, hvor det kilometerlange afsnit ved Schaabe skulle være det smukkeste.

Så følger Banana Beach på Skiathos i Grækenland, Saline Beach på St. Barth i Caribien og Paradise Beach på den græske party-ø Mykonos.

Også i Eks-Jugoslavien er der steder at slænge sin nøgne krop på en offentlig strand: Naturistcampingpladsen Valalta Camp ved Rovinj i Kroatien er at finde på tiendepladsen over bedste nudistområder i verden.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen