Annonce:
Annonce:

Derfor elsker vi Thailand

Det spændende og eksotiske, en venlig lokalbefolkning, masser af kultur og fantastiske strande - det er, hvad danskerne bedst kan lide ved Thailand

Der er spændende og eksotisk i Thailand, og det er en af de bedste ting ved det populære rejsemål, synes danskerne. (Foto: Colourbox)
Der er spændende og eksotisk i Thailand, og det er en af de bedste ting ved det populære rejsemål, synes danskerne. (Foto: Colourbox)
Annonce:
Følg Ferie

Inden for de seneste ti år er Thailand blevet et af danskernes favoritrejsemål, og det er der mange grunde til. Thailands Turistbureau har ladet analyseinstituttet CINT spørge danskere fra 15 år og opefter om, hvad de bedst kan lide ved landet mod øst, og resultatet viser, at det er det eksotiske ved destinationen, som i sig selv lokker allermest. Hver fjerde af de adspurgte svarer, at det bedste ved Thailand er 'det spændende/eksotiske'.

Valuta for pengene
Den venlige lokalbefolkning og de paradiske strand- og bademuligheder ligger også i top over det bedste ved Thailand ifølge os danskere.

Men der er ingen tvivl om, at det også har stor betydning, at man kommer noget længere for sine penge end man gør herhjemme.

Forskel på syd og nord
I Thailand får man nemlig valuta for pengene – noget, som ni procent af de adspurgte angiver som det bedste ved landet. Thailand er desuden populært for sin kultur, sit vidunderlige klima og den smukke natur.

– Det er vigtigt for os at vide, hvad danskerne kan lide ved Thailand, og derfor har vi fået foretaget denne undersøgelse. Thailand har så meget mere at byde på end bare sol og strand på turiststederne. I det nordlige Thailand kører alt fx i et roligere tempo, og klimaet er mere svalt end i de sydlige egne. Her findes der mange kulturskatte og et storslået bjerglandskab. Til de, som elsker Thailand, men gerne vil opleve noget nyt, kan vi virkelig anbefale en rejse til det nordlige Thailand, siger Manit Boonchim, der er chef for Thailands Turistbureau i Stockholm.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: