Annonce:
Annonce:

Grækenlands-rejsen er reddet

Udsigten til at få ferien forstyrret af generalstrejken i Grækenland har bekymret mange danskere. Men flyselskaberne flytter afgange, så alle kommer af sted

Annonce:
Følg Ferie

Forventningsfulde danskere med kufferterne pakket skal nok komme på sommerferie til Grækenland. Flyselskaber flytter afgange frem eller tilbage, så den græske generalstrejke mellem klokken 9 og 13 i dag torsdag undgås.

- Vi har kunne indrette os, så folk enten kommer tidligere af sted eller bliver forsinket nogle timer - men alle kommer af sted, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Ingen aflysninger
I alt har mellem 3000 og 4000 danskere købt en charterferie til Grækenland med afgang torsdag, og de kommer af sted.

For eksempel har SAS rykket to flyafgange fra København til Athen et par timer frem, mens Mytravels gæster måtte stå nogle timer tidligere op end planlagt for at komme af sted, oplyser Københavns Lufthavn.

Tidligt op
Også fly fra Billund Lufthavn er påvirket af strejken. Her måtte et hold chartergæster også stå meget tidligt op, så de kunne flyve til Kreta klokken tre i nat frem for klokken syv i morges.

Et andet hold chartergæster er blevet forsinket med omkring 3,5 time og letter mod Grækenland klokken 10.25, oplyser Billund Lufthavn.

I alt rejser 100.000 danskere til de græske øer i skolernes sommerferie.

Og det er formentligt ikke sidste gang, grækerne protesterer over deres økonomiske situation og regeringen med en generalstrejke, siger Stig Elling.

- Vi har ikke fået noget at vide officielt, men vi kan fornemme, at der vil komme flere strejker her i højsæsonen. Så længe det sker på denne her måde, hvor vi kender tidspunktet på forhånd, så kan vi håndtere det, siger Stig Elling.

Han tilføjer, at når først gæsterne er ankommet til de græske øer, så mærker de ikke noget til strejkerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: