Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Fire af fem sender postkort fra ferien

Langt de fleste danskere regner med at sende et postkort hjem fra ferien denne sommer, viser ny undersøgelse.

"Havet er skønt, der er 29 grader i skyggen, og vi hygger os meget". En postkorthilsen som denne forventer mange mennesker både at sende og modtage i løbet af denne sommer. Det viser en ny undersøgelse, som Megafon har lavet for Post Danmark.

For selv om en sms eller en e-mail fra ferien til dem derhjemme kun er få klik væk, er postkortet stadig en vigtig ferieforeteelse for mange. 68 procent af danskerne foretrækker således at sende sommerhilsner som postkort.

Ikke overraskende er kvinderne flittigere postkortskrivere end mænd. Til gengæld viser undersøgelsen, at de unge er lige så flittige med de små feriehilsner som de ældre.

- Undersøgelsen bekræfter, at postkortet er en vigtig og fast del af danskernes sommer. Danskerne kan lide at få hilsner fra hinanden og om sommeren allerhelst på postkort. Vi kan se, at selvom man kan finde på at smide en e-mail eller en sms, gør det størst indtryk, når man modtager en hilsen på et postkort, siger Lars Kaspersen, kommunikationschef i Post Danmark.

Cirka en femtedel af danskerne regner ikke med at sende nogen postkort i år, mens langt de fleste af os regner med at sende op til 10 postkort fra ferien. Og ser man på modtagersiden, er det også især kvinderne, der håber på et postkort gennem brevsprækken og bliver glade for at få en feriehilsen med posten.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen