Blind passager overlever flyvetur på landingsstel

Tyveårig rumæner overlever halvanden times flyvetur i syv kilometers højde på landingstel

Den unge mand har næppehaft tid til at nyde udsigten fra sin plads under flyet. (Foto:Ekstra Bladet/arkivfoto.)
Den unge mand har næppehaft tid til at nyde udsigten fra sin plads under flyet. (Foto:Ekstra Bladet/arkivfoto.)

Det var næppe udsigt til en dejlig storby- ferie, der fik en arbejdsløs rumæner til at klatre ombord og gemme sig i landingsstellet på en privat jumbo, inden den lettede fra Wien i Østrig mod London i England.

Klamrede sig fast
Den tyveårige mand klatrede ubemærket op på flyets landingsstel, hvor han klamrede sig fast på flyet, under den knapt 1200 kilometer lange rejse i syv kilometers højde og i 41 minusgrader, skriver dailymail.co.uk.

Flyet er ejet af den mere end stenrige royale familie fra Dubai, men om den bemærkede deres arbejdsløse, blinde passager, der klyngede sig til flyet, melder historien ikke noget om.

Slap uden skrammer
Det er et mirakel, at den unge rumæner overlevede turen, siger kilder fra Heathrow lufthavn, der mener, at han kunne være blevet knust af landingshjulene, eller død af kulde og iltmangel.

Men den blinde passager overlevede turen og var i stand til at springe fra sit gemmested, da flyet landede efter en halvanden times barsk flyvetur. Rumæneren slap med få skrammer og blev anholdt kort efter landing af sikkerhedsfolk fra lufthavnen.

Søger job i London
Manden fortalte politi og integrationsmyndighederne, at han kom til London for at finde arbejde, og viste velvilligt politiet sine identifikationspapirer. Fordi den unge mand er EU- borger, har han ret til at blive og søge job i London - uanset af hvilken vej han er kommet ind i landet.

Blinde passagerer tager ofte på faretruende rejser i jagt på job og mere end velstand, end hjemlandet kan byde dem. Langt fra alle overlever som den unge rumæner gjorde.

0 kommentarer
Vis kommentarer