Her får du sol og sommer

Ekstra Bladet guider dig gennem denne uges tilbud på sommer og sol fra rejsebranchen

Heller blive våd på en varm strand, end våd af en kold tur på cykel gennem regn og rusk i Danmark. (Foto:Colourbox.)
Heller blive våd på en varm strand, end våd af en kold tur på cykel gennem regn og rusk i Danmark. (Foto:Colourbox.)

På de fleste rejsedestinationer sydpå er der sol, strand og 30 graders sommervarme, der bare venter på solhungrende danskere. Er du en af dem, kan du med fordel klikke på de tilbud, Ekstra Bladet har samlet til dig.

Billig badeferie
En af ugens billige afgange er med Star Tour, der tilbyder et uspecificeret ophold på den Tyrkiske vestkyst ved badebyen Ismir til 998 kroner for otte dages ferie. Afrejse (Kastrup) torsdag den 10. juni. Du kan klikke på rejsen nu på Star Tour.

Kreta for småpenge
Apollo giver også danskerne mulighed for at klikke sig til sommer og sol i Grækenland. For 1598 kroner kan du få en lejlighed lidt uden for byen Rethymnon på Kreta, hvor du kan nyde det græske liv, inden feriesæsonen for alvor tager fat. Der er afrejse fra Billund lufthavn allerede den 10. juni, og du kan klikke dig til ferie på Kreta hos Apollo.

Billige Bulgarien
For 798 kroner fragter Spies dig gerne væk fra regn og rusk i København, og allerede i morgen kan du være i Varna i Bulgarien, hvor vejrudsigten lover sol og 30 grader.

Tyrkiet Eksperten lover også sol og sommer, hvis du rejser på torsdag fra Billund til Alanya i Tyrkiet, hvor vejrudsigten viser sol og 30 grader. Du kan rejse uspecificeret for 999 kroner med Tyrkiet Eksperten.

Sommeren igennem samler vi hver uge en række friske tilbud til dig, der kræver sol og sommer på ferien. Så hold øje med Ekstra Bladet og eb.dk, hvor de friske priser bliver offentliggjort hver uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer