Tre danske hoteller blandt verdens bedste

Expedia Insiders Select har spurgt over en million hotelgæster, hvilket hotel de foretrækker. Og de er ikke tvivl. Verdens bedste hotel ligger på Kreta, men Danmark placeres også på listen

Sådan ser en opredning ud på et af Danmarks bedste hoteller. (Foto:hotel27.)
Sådan ser en opredning ud på et af Danmarks bedste hoteller. (Foto:hotel27.)

Mere end en million hotelgæster er blevet spurgt om deres mening om 110.000 hoteller over hele verden. Ud fra kriterier som service, værdi og oplevelse har brugerne givet points til de enkelte hoteller. Det skriver Boarding.dk

Listen toppes af det fem-stjernede Galaxy Iraklio Hotel i Heraklion på Kreta, der er kåret som verdens bedste hotel. Hotellet har fået 100 points ud af 100 mulige.

Bedste danske placering
Bedste danske placering finder er plads 1.069 og den tilfalder Marriott Copenhagen. Adina Apartmens kommer ind på plads nummer 1.117 med 94,90 points, mens Clarion Collection Hotel Twentyseven sniger sig indenfor på TOP 2.500-listen med i alt 88,90 points og en placering som nummer 2.425.

Og det glæder naturligvis hotellets administrerende direktør.

- Det er en stor glæde for os, at en stor del af Expedias kunder har valgt Clarion Collection Hotel Twentyseven. Det er et bevis på, at vores gæster sætter pris på vægter os som et livsstilshotel, siger administrerende direktør Dorthe Fryd Ekelin fra Clarion Collection Hotel Twentyseven.

Norden er med
Rica Park Hotel i Stavanger topper listen som bedste norske hotel. Scoren er her 99,10 og en plads som nummer 211. Bedste svenske hotel er Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö, der med en score på 99,90 placerer sig som nr. 31 på listen.

I alt har Sverige 12 hoteller på listen, Norge har 6 hoteller, mens Danmark som tidligere nævnt 3 hoteller.

Se listen over bedste hoteller her.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen