Her må du være nøgen

Verden er fuld af steder, hvor du kan lade bikini og badeshorts ligge og tage på ferie helt uden tøj

Det ser da ret behageligt ud - gør det ikke? (Foto:Colourbox)
Det ser da ret behageligt ud - gør det ikke? (Foto:Colourbox)

Badeferie, sommerhus, cykeltur og cruise. Har du efterhånden prøvet de fleste variationer af sommerferieaktiviteter?

Smid hæmningerne
Så er det måske en idé at prøve det hele igen – denne gang uden en trevl på kroppen. Overalt i verden findes der nemlig masser af muligheder for at gøre feriebillederne en hel del sjovere og oplevelserne en hel del anderledes, hvis man altså tør smide lidt hæmninger og en hel del tøj.

Ingen grænser
Hvad end man er en afslappet strandferie eller aktive fridage, er der ingen undskyldning for ikke at gøre det afklædt. For der er ingen grænser for, hvad man kan foretage sig uden tøj på.

Nøgen-cykling
Rejsesiden TripAdvisor.com offentliggjorde for nylig en liste over de fem bedste nøgen events i verden. På listen var blandt andet World naked bike ride, hvor folk cykler nøgne i mere end 20 lande for at protestere mod verdens mange biler, nøgenløb i Pamplona i Spanien og nøgenbadning i AANR World Record Skinny Dip, som hvert år i juli arrangerer, at flere tusinde nøgenbadere hopper i vandet på samme tid for at slå sidste års rekord i Guinness rekord bog.

Fløj i bar mås
Én gang er det lykkedes at arrangere et helt fly fyldt med nøgne mennesker. Det skete i maj 2003, da rejseselskabet Naked-air fløj 90 bare passagerer fra Miami i Florida til Cancun i Mexico. Men der er ingen grund til at tage så langt for de nøgne glæder.

Bar røv på stranden
I Danmark findes der mere end 130 naturiststrande, hvor man kan lade badetøjet ligge og hoppe i de blå bølger, i det mest naturlige outfit. Men vil man være sikker på at kunne holde varmen uden en trevl på kroppen kan man søge mod varmere himmelstrøg i Frankrig, Kroatien, Spanien eller Grækenland.

Her såvel som i USA, Caribien, Australien og Sydafrika er der lange smukke strande, ingen kigger skævt til hvide baller eller bryster. Så der er muligheder nok. Bare husk masser af solcreme!kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen