Swingercamping holder weekendåbent

Du kan lufte numsen og lysten på campingplads for swingere

Der er lagt op til lummer og lir i campingvognen, når swingerklubbens campingplads holder weekendåbent. (Foto:Clourbox.com)
Der er lagt op til lummer og lir i campingvognen, når swingerklubbens campingplads holder weekendåbent. (Foto:Clourbox.com)

Det tager tid at gøre det godt. Det erfarer Torben Nielsen, der sammen med sin kone Mie er ophavsparret bag Danmarks første campingplads, hvor man har lov at swinge.

Lovede swingercamping
Sidste år lovede ægteparret danskerne en swinger-campingplads, men det har taget længere tid end forventet at få de nødvendige tilladelser fra Kolding Kommune. I forvejen driver parret swingerklubben Tucan Swingers & Wellness Club, der ligger i trekants-området.

- Folk kommer i vores klub, fordi de forventer noget særligt. Og vi vil gerne tilbyde en campingplads, hvor forholdende matcher kvaliteten i klubben, derfor tager det længere tid end forventet, oplyser Torben Nielsen, der regner med, at campingpladensen åbner næste sommer.

Swinge i trekantsområdet?
Havde du lige glædet dig til en swingerferie i det jyske, skal du ikke fortvivle. Allerede nu, hvor pladsen ikke er helt færdig og åben for længere ophold, er der mulighed for weekendophold, hvor lyster og nøgenhed kan luftes i det fri.

Stor stigning
Allerede i weekenden holder klubben sommerfest, hvor flere af de 300 gæster bor på campingpladsen. Og generelt oplever ægteparret Nielsen, stor efterspørgelse for swingercamping.

- Vi har set en stor stigning i henvendelser fra folk, der gerne vil kombinere naturisme med swingerkulturen. Så vi glæder og til at slå dørene op til Danmarks første swingercampingplads næste sommer, siger Torben Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer