Apollo udfordrer La Santa

Aktiv ferie er et hit. Nyt stort sports- og familieresort på Den Kanariske Ø Fuerteventura tager kampen op med Club La Santa på Lanzarote

Man har da straks lyst til at tage en dukkert i den olympiske pool på Playitas. (Foto: Apollo)
Man har da straks lyst til at tage en dukkert i den olympiske pool på Playitas. (Foto: Apollo)

Et nyt, stort sports- og familieresort åbner snart på den solbeskinnede ø, Fuerteventura. Resortet indeholder alt det, en moderne familie har brug for i sin aktive ferie.

Det nye sports- og familieresort ligger i et naturskønt område med masser af solskinstimer årligt - og direkte på stranden.

Har kostet millioner
Rejseselskabet Apollo har sammen med moderselskabet Kuoni investeret et anseligt tocifret millionbeløb for at skabe et state-of-the-art sports- og familieresort. Ambitionen er, at mindst 30.000 gæster vil holde ferie her i 2009.

- Playitas er ved at tage endelig form og bliver et helt unikt ferieresort. Der bliver med andre ord tale om Atlanterhavets største legeplads. Playitas vil tælle blandt de bedste af sin slags i verden, oven i købet til yderst konkurrencedygtige priser, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo, som også er initiativtager til Playitas.

Legeplads for alle
Playitas tilbyder en 18-huls golfbane, olympisk swimmingpool, tennisbane, udendørs håndboldbane samt faciliteter til basketball, beachvolley og minigolf. Ligeledes er der et dykkerselskab tilknyttet og havudstyr til windsurfing, kajak- og katamaransejlads.

I disse måneder etableres en Five a Side fodboldbane, flere tennisbaner, en ekstra beachvolley bane, og sidst, men ikke mindst, et wellness center. Og så ligger resortet desuden lige ud til stranden.

Sund familie
- Playitas har en klar berettigelse anno 2009. Vi er mere end nogensinde optaget af en sund sjæl i et sundt legeme, og kan dette kombineres med en hyggelig familieferie, er de fleste mere end tilfredse.

Med sportsakademiet for børn ’Kids Sports Academy’ og uddannede instruktører i alle sportsgrene kan hele familien dyrke en sund livsstil, som kan videreføres når de kommer hjem.

Playitas vil også blive et yndet rejsemål for elitesportsfolk, som enten i grupper tager af sted for at træne eller tager familien med på aktiv ferie, siger Jan Lockhart.

Allerede nu har en lang række trænere og elitesportsfolk lagt deres vej forbi Playitas. Og begejstringen er tilsyneladende stor.