Annonce:
Annonce:

Højtryk over Azorerne

Læserrejse: Ud på vulkaner med naturoplevelser i verdensklasse. Det er noget af det Azorerne har at byde på, for dem der tager med

Azorerne byder på store naturoplevelser som Tvillingesøerne. (Foto: Bravo Tours)
Azorerne byder på store naturoplevelser som Tvillingesøerne. (Foto: Bravo Tours)
Annonce:
Følg Ferie
Sjældent er jeg blevet så positiv overrasket over et nyt rejsemål, som da jeg første gang satte benene på de uspolerede øer i Atlanterhavet - Azorerne.

Frodigt og lunt med golfstrømmen til at skabe et ideelt klima året rundt - med millioner af blomster myldrende op ad bjergskråningerne og i de utallige vulkanske kratere.

Bravo Tours kalder Azorerne for århundredets største charterrejsesucces. Det vil i hvert fald mange af Ekstra Bladets rejselystne læsere skrive under på.

Mon ikke Ferie med tiden har sendt flere tusinde på læserrejser til Azorerne ud af de snart 40.000 besøgende danskere, der blandt meget andet har fået naturoplevelser i verdensklasse både til lands og til vands.

Blandt de første
Ekstra Bladet læsere var i øvrigt de første, der tog Azorerne i besiddelse som deltagere i Bravo Tours' premiereflyvning direkte til Azorerne i september 2004. Mange har taget øerne til sig og kommer igen og igen.

Vi danskere, der kun kendte Azorerne som et navn fra vejrudsigterne, udgør i dag den største turistgruppe på øerne ca. 1500 km fra Lissabon og 3900 km fra Nordamerikas østkyst.

I nyt samarbejde med Bravo Tours giver Ekstra Bladet Ferie nu også dig og din partner eller familie mulighed for at opleve eller gense Säo Miguel - endog til halv pris fra kun 2250 kr.

Til halv pris
Du sparer helt op til 2500 kr. pr. person for en uges herlig vinterferie med afgang fra såvel Billund som Kastrup: 22. eller 29. januar samt 12. eller 19. februar.

Azorerne ligner ikke alle øvrige charterrejsemål, hvor sol, strand og afslapning er vigtigst. Øerne i Atlanterhavet tiltrækker både de erfarne charterrejsende og et helt nyt publikum, for hvem naturoplevelser og aktiv ferie er i højsædet.

De i alt ni naturskønne øer, der var ubeboede, indtil portugisiske søfolk opdagede dem i 1427, er opstået efter vulkanudbrud og spredt over et område på mere end 600 km i diameter med bjerge og vulkankratere.

De fleste turister holder sig til hovedøen Sao Miguel (den grønne ø) med hovedstaden Ponta Delgada - en hyggelig by med en flot og livlig havnefront, skønne bygninger og masser af gode restauranter samt barer.

Natur i verdensklasse
Den helt fantastiske natur giver Azorerne sit helt unikke særpræg. Golfstrømmen sørger for, at der også om vinteren er et mildt klima. Ude i havet vrimler det med fisk og havpattedyr.

På hvalsafari i store hurtiggående både er der næsten 100 pct. sikkerhed for at se delfiner og 70 pct. for at se pustende hvaler. Området er et af verdens bedste til at observere hvaler.

Noget af det smukkeste på Sao Miguel er de tropiske vandfald ved Lagoa de Fogo - ildsøen. Du kan også tage en foryngelseskur ved at bade i de svovldampende bjergsøer.

Vulkanisk menu
Andre steder løber du ind i sprudlende gejsere. Det kan være lige ved siden af hovedvejen eller i kraterne. En af oplevelserne er en lokal ret, som 'koges' direkte i den varme undergrund. Smager i øvrigt himmelsk.

Jeg håber du har nydt denne godbid af Azorerne. Grib telefonen og ring omgående på 70 10 10 77 til Bravo Tours for deltagelse i en af de fire læserafgange .

Du kan benytte bravotours.dk. Klik på tilmelding læser-/seerrejser og skriv 1018 i feltet med arrangementer øverst.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: