Annonce:
Annonce:

Og så til halv pris

Annonce:
Følg Ferie
De sidste lørdage har vi her i Ferie givet vores mange rejselystne læsere nogle herlige julegaver i form af uhørt billige læserrejser. Gaveboden er stadig åben.

Med afgang fra Kastrup eller Billund Lufthavn 22. eller 29. januar samt 12. og 19. februar kan du tage en uge med Ekstra Bladet Ferie og Bravo Tours til Azorerne for halv pris.

Du får hele tre skønne hotellet at vælge mellem i tre Bravo-kategorier:

God: Hotel Talisman i dobbeltværelse med morgenmad. Normalpris 4750 kr. Din pris = 2225 kr. pr. person.

Bedre: Hotel VIP Executive i dobbeltværelse med morgenmad. Normalpris 4750 kr. Din pris = 2250 kr. pr. person.

Bedst: Hotel Royal Garden i dobbeltværelse med morgenmad. Normalpris 5250 kr. Din pris = 2750 kr. pr. person.

Hotel Talisman er et charmerende hotel og ganske enkelt en lille perle i Ponta Delgadas gamle bydel med historiske gader. Er lige åbnet igen efter omfattende renovering og fremstår i dag i elegant stil dekoreret med marmor, guld, glas og krystal samt smukke møbler i ældre stil.

Hotellet har en af byens mest populære fiske- og skaldyrsrestauranter, Palm Terrace, der også fungerer som restaurant for hotellets gæster på halvpension. Flot udsigt over byen fra solterrassen på hotellets tag og pæne værelser med alt moderne komfort.

Hotel VIP Executive har høj klasse med international standard og ligger på et af de højeste punkter i udkanten af Ponta Delgada. Du får udsigt over både by og hav fra din balkon.

Stor receptionsområde med bar, internet og lounge til afslapning. På øverste etage findes en af byens bedste restauranter. Lige i nærheden finder du supermarked, restauranter, diskotek, fitnesscenter med jacuzzi, sauna og dampbad samt minibus til centrum.

Flotte, lyse dobbeltværelser med enkeltsenge, badekar, hårtørrer, minibar, safebox og balkon. Anbefales til alle, der vil bo godt med let adgang til centrum.

Hotel Royal Garden ligger tilbagetrukken fra havnen med japansk-inspireret gårdhave, som hovedparten af balkonerne vender ud mod. På første sal er et eksklusivt og moderne indrettet bar-opholdsområde samt rummelig restaurant med udsigt til gårdhaven.

Skøn solterrasse med dejlig pool, og det hele fuldendes af motionsrum med indendørs opvarmet pool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, mulighed for massage og gymnastiksal samt tennisbane og frisør.

Flotte velindrettede værelser med alt i moderne komfort samt balkon/terrasse. Ifølge Bravo Tours er det blandt de allerbedste hoteller på Azorerne.

Læs mere om hotellerne på bravotour.dk.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: