Annonce:
Annonce:

Julesex i Tokyo

Den avancerede: Japanerne fejrer jul i kærestens skød og japanerne giver da også hinanden nogle helt specielle gaver til jul

Med Tokyo-Tower i baggrunden haster japanerne fra butik til butik. (Foto: AP)
Med Tokyo-Tower i baggrunden haster japanerne fra butik til butik. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Ferie

Egentlig holder japanerne ikke jul, da meget få af dem er kristne. Alligevel bliver hovedstaden Tokyo pyntet op til den helt store guldstjerne. Lyskæder og masser af kitschet julestads fylder gaderne, og japanerne giver da også hinanden nogle helt specielle gaver til jul.

De går nemlig typisk på lovehotel - et timebaseret sexhotel, som er tematiseret med alt fra Disney til Darth Vader. Der hygger de sig så et par timer med karaoke og pornofilm med pixelerede kønsdele.

Billig shopping
Takeshita Street ved Yoyogi-park er det perfekte sted for juleindkøb. Specielt butikken Daiso, som har alt til under halvtreds kroner. Ingen vil opdage, at du har sparet på julebudgettet, for mange af tingene ser dyre ud. I gaden finder du også mange små specialbutikker. Flere af dem forhandler sjove kostumer og sexlegetøj.

Annonce:

Kaffe med udsigt
Roppongi Hills er et kæmpe forlystelsescenter, hvor man ud over at finde mange gaver, finder masser af restauranter, biograf og museum. Desuden har de en skøn café på toppen, hvor både kaffen og kagen er dejlig og udsigten magisk.

Kinky måltid
I Tokyo går du aldrig galt i byen, når du skal spise. Vil man dog have en lidt mere kinky oplevelse, skal man besøge en såkaldt 'Maidbar' i Akihabara-distriktet. Konceptet går ud på, at unge japanske skolepiger iført frække stuepigeuniformer serverer og underholder nørdede japanske mænd. Maden er ofte super dårlig, men det går lige op med underholdningen.

Drik dig vågen
Da japanerne ikke fejrer jul, har de som bekendt ikke rigtig nogle julespecialiteter. Bevares, der bliver da lavet julekager og andet overfladisk, man kan spilde penge på. Men de vil næppe overleve de 12 timers flyvetur hjem til Danmark. Køb i stedet et læs 'genki-drinks'. Det er vitamin-drinks, som kan holde dig flyvende hele julen igennem.

Tokyo fra oven
Jeg har det med Tokyo-Tower lidt ligesom med Eiffeltårnet. Det, man får ud af flere timers kø, er lidt overvurderet.

Annonce:

Tag derfor i stedet til Ebisu Garden Place. Ganske gratis kan du tage elevatoren op til 38. etage og se ud over byen. Der er desuden masser af restauranter, hvor du kan sidde ved vinduet og blive helt betaget af det smukke syn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: