Annonce:
Annonce:

Velkommen til Lanzarote

Læserrejse: Stå af juleræset og få ny energi for krop og sjæl på Lanzerote, med de kunstneriske strande og hyggelige havnebarer

Strandene er nærmest små kunstværker. (Foto: Star Tour)
Strandene er nærmest små kunstværker. (Foto: Star Tour)
Annonce:
Følg Ferie
For ca. 18 millioner siden steg Lanzarote op af havet efter et voldsomt vulkanudbrud og blev en af de Kanariske Øer.

Det ulmer stadig i undergrunden, og du kan sågar grille din egen røde steak over sagte vulkanild samtidig med, at du nyder en uges afslappende ferie med sol og badning på herlige strande.

Stå af juleræset, og få ny energi til den lange mørke vinter på læsertilbud til Lanzarote med Ekstra Bladet Ferie i samarbejde med Star Tour på to afgange: 8. og 15. december fra både Billund og Kastrup fra kun 2249 kr. pr. person.

Jeg har selv lige været der en enkelt dag på et krydstogt. Det var ren svir at sidde og nyde en kølig drink i solen på en af de mange hyggelige havnebarer i hovedbyen Arrecife.

Månelandskab
Du kan samtidig opleve en ø med særpræget lavaformationer, fredelige byer med hvide huse og mange seværdigheder, der er skabt af naturen. Især den mørke lava, som du kan ride igennem på kamelryg. Det er som at ride igennem et magisk månelandskab.

Til lavprisen kan du desuden vælge mellem to af Star Tours bedste hoteller: Blue Village Playa Flamingo ved Playa Blanca samt Blue Star Cinco Plazas ved Puerto del Carmen.

Playa Flamingo ligger i fredelige Playa Blanca på Lanzarotes sydspids med egen bugt og strand. Lejlighederne er indrettet i lave, hvidkalkede huse med prægtigt blomsterflor og palmeomkransede stenstier.

Her findes to store pool-områder med opvarmede pools, aktiviteter i dagtimerne og underholdning om aftenen. Tæt ved finder du strandpromenaden med fiskerestauranter og taverner.

Puerto del Carmen
Blue Star Cinco Plazas har en glimrende beliggenhed i Puerto del Carmen med kort gåafstand til strand, shopping og restauranter. De bedste finder du ved havnen.

Lejlighederne er bygget op omkring tre indbydende områder med opvarmede pools, møbleret solterrasse og poolbar. I hovedbygningen findes en lille butik og restaurant.

Tager du børnene med, er der både bamseklub for børn mellem 3 og 6 år og Super Kids til 7-12-årige. Husk at bestille på forhånd.

Du har altså to fantastiske tilbud at vælge imellem med dette unikke læsertilbud til lavpris.

Samtidig kan du lade op til de travle juledage og vende solbrun hjem med ny energi.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: