Annonce:
Annonce:

Tips til Fuerteventura

Annonce:
Følg Ferie
Annonce:

Hus med nazi-fortid
Turen fra Morro Jable til Cofete ad grusvej over en vulkansk højderyg er besværet værd pga. den storslåede Playa de Cofete. Tilbagetrukket fra stranden på grund af farlige understrømme ligger den slotslignende Villa Winter, der har været udråbt til både feriebolig for en nazi-officer, skjulested for krigsforbrydere og hemmelig ubådsstation.

Kendsgerningen er imidlertid, at ophavsmanden - den tyske ingeniør Gustav Winther - kom til Jandía-halvøen i 1937, hvor han opførte en flyveplads, der blev brugt af nazi-fly på rekognoscerings-togter til Afrika.

Herr Winther byggede også veje, en kirke og en skole til landsbyen, som hædrer ham med en skulptur, der forstiller tyskeren som vandrer med hyrdestok ledsaget af en schnauzerhund. Man kan få adgang til villaen for et par euro.

Playa de Cofete ligger 23 km fra Morro Jable - heraf de 18 km på en grusvej, som man godt kan forcere i en almindelig bil.

Annonce:

Få et smækkys af sælen
Ens kind lugter af fisk en time efter kysset fra sælen, der hilser på publikum efter at have gledet på rutsjebane, sprunget tårnspring eller danset merengue med søløver og artsfæller.

Under rovfugle-showet hopper gribbe med et vingefang på 2,5 m rundt blandt gæsterne, der også får fornøjelsen af at beundre den lynhurtige vandrefalk fange sit bytte i luften.

I krybdyr-terrariet blærer en modig dyrepasser sig med at stikke hånden ind i gabet på en alligator, inden han smider en farlig slange ud blandt tilskuerne, men den er heldigvis kun af plastik.

Familieparken er hjemsted for hundredvis af eksotiske dyr.

Man kan i de enorme volierer fascineres af blandt andet rød ibis og guyanatukanen, der hopper omkring i tæt vegetation med rislende vandløb, som var de hjemme i Venezuelas regnskove.

Uden for parkområdet kan man ni gange om dagen komme på en 35 min. lang dromedar-safari til toppen af et skaldet bjerg med udsigt over kysten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: