Annonce:
Annonce:

Årets julegave er fundet

Læserrejse: Året julegave bør være læserrejsen i februar til Dubai, der byder på fænomenale oplevelser, som ørkensafari og mavedans

Dubai med det enorme 'Sejlhotel' tager sig smukt ud om aftenen. (Foto: Marco Polo)
Dubai med det enorme 'Sejlhotel' tager sig smukt ud om aftenen. (Foto: Marco Polo)
Annonce:
Følg Ferie

Alle taler om Dubai, der er på vej til at blive verdens største turist-mekka. Flere og flere flyselskaber, blandt andre SAS, opretter nye ruter til ørkenens vidunder, der har så meget at byde på.

Du har måske i tv-udsendelser set noget af skabelsen af dette fantastiske område, hvor ørkenens sand omdannes til kunstige palmeøer i havet med boliger til millionærer.

På en ø ligger verdens eneste syv-stjernede hotel, Burj al-Arab - også kaldet 'Sejlet'.

Annonce:

- Vi venter ikke på fremtiden, vi skaber den, siger de i Dubai.

Og der er sandelig noget om snakken.

Ganske vist kradser finanskrisen i mange hjem, men mon ikke du skulle finde spareskillingerne frem og overraske din partner med 'årets julegave' under træet: Læserrejse med Ekstra Bladet til Dubai 15. til 20. februar.

Seks dages rundrejse
Sammen med Hannibal & Marco Polo har vi valgt en seks-dages rundrejse med dansk rejseleder til en pris af 10.990 kr. pr. person.

Vi skal opleve Dubai og De Forenede Arabiske Emirater på ture med indblik i landets historie. Vi kører langs kysten ud til det Arabiske Hav, hvis azurblå vand står i kontrast til Hajarbjergene.

På dagturene besøger vi landets ældste moske samt nogle gamle fæstninger.

I ørkenen nyder vi solnedgangen efter en jeepsafari og møder beduiner, der byder os velkommen i deres telte til en festlig aften med musik, sang, barbecue, mavedans og boblende vandpiber.

Burj al-Arab
Rundrejsen begynder med en tur gennem Dubai, hvor vi først tager et kig på Burj al-Arab. Hotellet er kun for egne gæster, så vi må nøjes med at se vidunderet udefra.

Tæt ved dette moderne arkitektoniske ikon, møder vi verdens største byggeprojekt med de tre kunstige palmeøer: 'Jumeirah', ’Jebal Ali' og den enorme 'Deira' til en forventet pris af 14-15 milliarder dollars.

14.000 arbejdere har arbejdet fem år alene på at skabe 'stammen' til de 17 grene på Jumeirah-palmen, der går fem km ud fra kysten. Grenene bebygges med luksusvillaer og ditto hoteller.

Monster-shopping
Emiraternes moderne nationalsymboler er de ekstravagante indkøbscentre. Dubai er et sandt paradis for shoppere, også når det gælder lokale specialiteter.

Vi besøger et af de største centre, 'Mall of the Emirates', og får frokost på en lokal restaurant ud til floden.

Den gamle bydel Bastakia er en kontrast til den futuristiske skyline. Vi tager et kig ind i det 200 år gamle fort, Al-Fahidi, som i dag er museum, der viser byens sociale og kulturelle historie.

City of Gold
Tilbage ved creeken sejler vi i privat vandtaxi, abras, til den modsatte side af floden til guld-souken, også kendt som City of Gold.

Selv om vi måske ikke lige er til indkøb af ædelmetaller, er det et syn for guder (og en fyldt pengepung) at bevæge sig rundt i souken med over 300 guldbutikker. Hvis du vil handle, så husk at prutte om prisen.

Middagen nyder vi på en lokal restaurant, inden vi går til ro for natten på vores centralt beliggende hotel.

Der er begrænset antal pladser på denne eventyrlige rundrejse, så skynd dig at ringe til Hannibal & Marco Polo på tlf. 70 12 03 03.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: