Annonce:
Annonce:

Du kommer til at se ørken-vidundere på stribe

Annonce:
Følg Ferie
Ved tilmelding får du det fulde program for rundrejsen på seks dage. Her et par godbidder.

Efter at have tilbragt et døgn i Dubai fortsætter vi på dagtur til Emiraternes kulturelle metropol, Sharjah, der er center for flere moderne museer og teatre.

Mange læsere vil nikke genkendende til navnet Sharjah efter at have oplevet lufthavnen indefra på en mellemlanding på vej til Phuket eller Bangkok.

Nu har du chancen for at opleve landet 'uden for murene'. Vi bevæger os igennem den historiske, restaurerede gamle bydel og nyder udsigten til Emiraternes største moske - Kong Faisal-moskeen.

600 butikker
Den centrale souk (basar) huser mere end 600 forretninger under sine mosaikornamenterede lofthvælvinger med alt fra smykker, guld og tæpper til krydderier, sko og tøj.

I Ajman besøger vi museet i byens gamle fort fra det 18. århundrede og kører derpå tværs over ørkenen til østkystens fiskerlandsbyer. Det er et af de smukkeste områder i landet med kontrasten mellem de dramatiske Hajarbjerge og det azurblå Arabiske Hav.

På vejen besøges den billedskønne Al Bidyah-moske, landets ældste.

Ved grænsen til Oman når vi Dibba. Byen er udødeliggjort som en af de vigtigste slagmarker for den endelige muslimske erobring af Arabien.

Ørkensafari
Dag fire har I formiddagen på egen hånd i Dubai, inden jeepen tager os med på ørkensafari - op og ned i de naturlige sandbakker.

På vejen besøger vi en kamelfarm med opdræt af de bedst egnede til væddeløb.

Solnedgangen i den arabiske ørken er ubeskrivelig. Fra toppen af en sandklit nyder vi i horisonten naturens farvespil i alle nuancer, der genspejler sig i sandet.

Under os har beduinerne slået lejr og byder os velkommen med dadler og arabisk kaffe. Blid musik lyder i baggrunden, bålet gløder og sender gnister opad, mens vi bænker os ved lave borde til en oplevelse, der er som taget ud af '1001 Nats Eventyr'.

Glæd jer til en fantastisk aften med stemningsfulde overraskelser i fin tråd med både traditionen og ånden fra de kendte eventyr.

Beduinaften
Efter at have spist os mætte i lækker barbecue og nydt frugt og arabisk slik til dessert nyder vi stjernehimlen til duften af frisk frugttobak og lyden af boblende vandpiber, som alle er velkomne til at prøve.

Selv om beduinerne er ortodokse muslimer, er de ikke karrige med udskænkning af vine, øl eller drinks (mod betaling). Vi behøver ikke gå tørstige i seng.

Vores afskedsmiddag nyder vi på en traditionel træbåd, mens det historiske og moderne Dubai panorerer forbi og danner en eventyrlig ramme om rejsen til ørkenens vidunder.

Næste morgen flyver vi til København og lander i Kastrup over middag.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: