Det har Hamburg også

1 Den gamle fiskeaktionsbygning (Fischmarkt) forvandles hver søndag morgen mellem klokken fem og syv om vinteren til et kæmpe marked med frugt, blomster, tøj og meget mere.

2 Rådhuset blev færdigbygget i 1897, men ser meget ældre ud. 647 rum, lysekroner, der vejer 1,5 ton, og vægge, der er tapetseret med okselæder. Her er rundvisninger hver halve time i dagtimerne.

3 Der er flere store musicals i Hamburg, som spiller for fulde huse.

4 Kirkeruinen St. Nikolai ligger tæt på centrum og er mindesmærke for Anden Verdenskrig. Tårnet står endnu, og her er en panoramaelevator, der gør det muligt at se Hamburg fra en udsigtsplatform i 76 meters højde.

5 Bilerne bliver kørt ned i den gamle Elbtunnel. På gåben kan man tage trappen og så ellers vandre under Elben, som værftsarbejderne gjorde det i gamle dage.

6 Herbertstrasse - en lille gade syd for Reeperbahn, der er aflukket i begge ender af plankeværk. Man kan ikke engang kigge ind. Her er ingen kvinder velkomne ud over dem, som arbejder der. Hvis man som kvinde forsøger at komme derind, risikerer man at blive bombarderet med urin!