Annonce:
Annonce:

Flyv til varmen i januar

Læserrejse: Skift vinterkulden ud med badeferie til lavpris i Cambodja, hvor varmen, sandet og landet får dig til at glemme årstiden

To ugers badeferie i januar til lavpris på en strand som denne. (Foto: Star Tour)
To ugers badeferie i januar til lavpris på en strand som denne. (Foto: Star Tour)
Annonce:
Følg Ferie
Danskernes foretrukne rejsemål mod øst i vinterferien, Phuket, er ved at være udsolgt på de mest populære strande. Hvorfor så ikke prøve noget nyt: badeferie i Cambodja.

I samarbejde med Star Tour inviterer Ekstra Bladet Ferie læserne med på en forrygende læserrejse til to ugers herlig varmeferie i Sihanoukville, Cambodjas eneste rigtige badeby, til særpris fra kun 6500 kr. pr. person.

Med afgang 8. januar fra Kastrup flyver vi direkte med Star Tours eget fly med god benplads til Sihanoukville med gode hoteller og hele fem fine strande lige efter hinanden ved en smuk bugt 150 km fra grænsen til Thailand.

Grønne bakker hæver sig bag strandene, hvor du finder masser af gode restauranter på terrasser med fin havudsigt og alt fra spændende lokale fiskeretter til italiensk, fransk, japansk og indisk køkken.

Slå til nu
Sihanoukville er ikke særlig stor og endnu ikke færdigudviklet til den store, forventede turisme. Det er faktisk nu, du skal slå til, hvis du vil opleve Cambodja, inden masseturismen tager over.

Lokalbefolkningen er lige så venlig og smilende som i nabolandet Thailand. Eventuelle sproglige misforståelser bliver hurtigt ryddet af vejen med håndbevægelser og 'smilets sprog'.

Størstedelen af folkelivet finder du i bykernen, også kaldet downtown, med butikker, gadeboder, markedsplads med eksotiske dufte og hyggelige restauranter.

Her støder du garanteret også på de orangeklædte munke fra byens buddhistiske tempel.

Skulle du mod forventning kede dig, er der masser at se på i baglandet. Du kan tage på junglevandring i nationalparken Rama med luften fyldt af lyde fra eksotiske fugle. I januar er der også stor chance for at opleve hvide floddelfiner.

Robinson Crusoe
De mest populære udflugter er dog med graciøse longtailbåde til de mange øer i bugten med øde Robinson-strande kantet med kokospalmer, hvor du kan boltre dig i det rene turkisfarvede vand med oceaner af farvestrålende fisk.

Bådudflugt til øerne i skærgården er med i prisen. Mange steder får du fornemmelsen af, som Robinson Crusoe, at være det første menneske, der sætter sine spor i sandet.

Båden fører os rundt mellem nogle af de smukkeste øer og gør ophold med mulighed for at bade, snorkle eller prøve lykken med lidt fiskeri. På Bamboo Island går vi i land for at nyde en enkel, men smagfuld picnic.

Du får en vidunderlig tougers ferie med sol, sand og vand med Ekstra Bladet i januar til absolut lavpris ved hurtig tilmelding hos Star Tour allerede fra i dag på telefon 70 10 10 50. Husk at oplyse rejsekoden: EB.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: