Annonce:
Annonce:

Oplev julen på polsk

Læsertilbud: Tag på jule-indkøb i Szczecin og spar penge. Vi skal blandt andet besøge to jule-markeder med rig mulighed for julegave-indkøb

Szczecin er en flot by med rødder fra 1000-tallet. (Foto: Vindrose)
Szczecin er en flot by med rødder fra 1000-tallet. (Foto: Vindrose)
Annonce:
Følg Ferie
Vestpommerns hovedstad Szczecin med rødder tilbage fra 1000-tallet må være stedet for alle, der vil spare penge på jule-indkøb til familie og venner.

To jule-markeder, store varehuse og utallige små butikker fyldt med alskens gode sager til dem, der har det hele og til dem, der bare bliver glade ved at åbne en julegave.

Mellem alle indkøbene kan du nyde en fadbamse eller en bid brød på en af de mange hundrede restauranter, barer, pubs og caféer, som også findes her - ud over natklubber og kasino.

Du kan tage din partner eller hele familien med på weekendophold fra fredag til søndag på læsertilbud fra Ekstra Bladet Ferie i samarbejde med Vindrose Rejser i resten af november og helt frem til juleaften.

Juleudflugten
Prisen er i sig selv en julegave: Fra kun 1295 kr. pr. person med overnatning på enten Hotel Neptun eller Hotel Radisson SAS, som ligger over for hinanden lige i centrum.

Juleudflugten starter fredage 18.30 på Vindrose Passagerkontor, Dampfærgevej 30, 2100 København Ø. Efter ombordstigning på færgen er der velkomstdrinks og kort informationsmøde med rejselederen.

Efter en god nats søvn spiser vi morgenbuffet lørdag 07.00 og ankommer en time senere til Swinoujscie. Vi fortsætter i bus til Szczecin (100 km) med stop undervejs.

Vi snupper lige en byrundtur og besøger markedet, inden vi indkvarteres på det valgte hotel. Resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

Hjem i bus
Søndag formiddag kører vi i bus til Rostock og tager færgen til Gedser. Vi fortsætter til Hellerup St. ved Dampfærgevej og er her ved 19-tiden.

Altså en herlig tre dages weekendtur med billige jule-indkøb fra kun 1295 kr. pr. person.

Prisen inkluderer: Færge København-Swinoujscie, overnatning i kahyt med brus/toilet, overnatning på valgte hotel, 2 x morgenmad, bustransport, byrundtur og markedsbesøg, rejseleder på turen, rejsegarantiafgift.

Du skal ekstra betale gebyr på 50 kr. samt olietillæg = 40 kr. pr. person.

Tilmeld dig omgående juleindkøbs-rejsen på polsk hos Vindrose Rejser på telefon 33 18 83 12.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: