Annonce:
Annonce:

En himmelsk oplevelse

Tilbring en solskinsdag i luftrummet over København med helikopter og se hovedstaden ligne Legoland og 'Lorteøen' miste sit navn

Operahuset er smukt fra jorden. Og fra luften er det noget af det smukkeste på ruten. (Foto: Camilla Riis Cornelius)
Operahuset er smukt fra jorden. Og fra luften er det noget af det smukkeste på ruten. (Foto: Camilla Riis Cornelius)
Annonce:
Følg Ferie
Denne tur er for rigtige drenge - og pigerøve med hang til højder. Det lille enmotors Tobago TB 10-fly stiger med en overraskende fart Og inden man har set sig om, er man flere hundrede meter oppe i luften. Kun tre personer plus pilot er der plads til i denne model. Man kan ikke tale sammen, da motorerne larmer i vildskab. Det føles lidt som at sidde på bagsædet af en Morris Maskot eller en luftbåren gokart. Der er trangt, men følelsen er fed - og også lidt hyggelig.

Flyveturen varer ca. 45 minutter. Man vænner sig hurtigt til at være på vingerne, og nervøsiteten over at sidde i et af den slags fly, som man ofte hører, er faldet ned, forsvinder hurtigt.

Vælger selv ruten
Man kan selv bestemme, hvad man har lyst til at se fra oven. Man kan således vælge at vinke til en faster på Falster eller som i dette tilfælde flyve over hovedstaden, hvor Operahuset og kastellet skiller sig ud som noget af det smukkeste. Det kilder i maven, når flyet manøvrerer rundt over København, som pludselig tager sig ud som en kæmpe stor version af Legoland. Der går også hurtigt sport i at udpege diverse bydele, veje og bygninger, som man kender. Det eneste ærgerlige ved turen i himlen er, at den er så hurtigt overstået. Man kunne sagtens bruge flere timer i luften.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: