Annonce:
Annonce:

Fanklubben

Annonce:
Følg Ferie

Efter at have været sammen Bjørn Tidmand fire år i træk på Ekstra Bladets skønne retroture til Mallorca og Gran Canaria i selskab med et hav af glade læsere, kender jeg dansktop-repertoiret til hudløshed.

Forleden lørdag aften på Ballumhus, Månedens Kro, i det sønderjyske, lagde jeg ører til stort set samme repertoire fra en anden kendt solist fra dansktoppen - Richard Ragnvald.

Som Bjørn giver han publikum, hvad de kommer efter. Det er umuligt at være gnavpot, når de andre 199 gæster står op, gynger, skråler og klapper med på 'Vi holder fest nu i dag'.

Gu' er det fest på Ballumhus denne lørdag aften, som alle de andre lørdage hele året. Især ved bordet bag mig med ti personer, fem par - Richard Ragnvalds fan-klub.

De kommer fra henholdsvis Ringkøbing, Nykøbing Falster, Århus og Horsens og har trofast fulgt deres 'superstar' siden 1996.

- Vi er blevet rigtigt gode personlige venner indbyrdes og med Richard. Når han er færdig med at optræde, hjælper vi ham med at pakke grejet sammen og hygger os efterfølgende.

- Desværre har vi ikke tid til at følge ham overalt i Danmark, men vi er alle med de gange, fem i år, han er på Ballumhus. Også når han kommer igen 22. november, fortæller fan-klubben.

'Høp, høp, høp, bravo, bravo', skråles der bag mig, da idolet giver 'sølvstænk i de gyldne lokker' og den der med 'kære lille mormor' osv.

Åh, ja, vi er alle med og takker for de gode som de onde år med sølvstænk i vores gyldne hår. Publikum er ikke kun 'det sølvgrå guld'. Der sidder mange unge par ved bordene, som også kender teksterne til de 'gamle travere'.

Hu hej, hvor har vi det festligt, folkeligt og fornøjeligt på Ballumhus.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: