Annonce:
Annonce:

Bamse-vennerne

Respekt: Leger i bamsekostumer i 35 graders varme

Forelsket som treårig. Det er kærlighed på højt plan, når Luna møder de store tøjdyr med svedende guider indeni. Sangen fra Bamseklubben synges konstant. (Foto: Henrik Schou)
Forelsket som treårig. Det er kærlighed på højt plan, når Luna møder de store tøjdyr med svedende guider indeni. Sangen fra Bamseklubben synges konstant. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:
Følg Ferie
Bamseklubben er et to timers åndehul, vi med stor glæde kan bruge, da Luna nu er blevet de tre år, som er minimum for at være med. Et kæmpe hit, der giver rig lejlighed til møde sjove børn fra de andre nordiske lande. Bamseklubben giver børnene deres egne ferieminder. Her hygger man med jævnaldrende kammerater mellem tre og seks år cirka to timer om dagen, fem dage om ugen. Under ledelse af skandinavisktalende personale bliver der arrangeret masser af sjove aktiviteter som f.eks. skattejagt og ansigtsmaling.

Men vigtigst af alt, så er Bamse der. For Luna var det kærlighed ved første blik. Hver eneste gang, hun så ham, skulle der kysses og krammes. Også selv om det er nede ved poolen, hvor den stakkels guide står i 35 graders varme inde i et kæmpe kostume.

Rift om pladserne
På alle Star Tours Blue Village og Blue Star-hoteller findes klubberne, og der er rift om det begrænsede antal pladser, som bestilles sammen med rejsen hjemmefra. Det koster 325 kroner for en uge pr. barn. I prisen indgår en kasket, T-shirt, rygsæk, som sendes til hjemadressen før afrejse. Den tilsendte kasket og rygsæk med logoet bæres med stolthed, også før flyet letter. Rygsækken er nu Lunas foretrukne taske til skiftetøjet i børnehaven.

Superkids hedder ferieklubben for de lidt ældre børn mellem 7 og 12 år. Også her er der fuld fart over feltet i to timer om dagen til samme pris. Fangerne på fortet, pirater og orienteringsløb er på programmet.

Børnene kommer igennem en bunke sjove aktiviteter på en uge, og de snakker fint sammen selv om de andre er fra Norge, Sverige og Finland. I ugerne efter ferien synger Luna stadig den hemmelige sang fra klubben, som de voksne ikke må høre - på svensk.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: