Annonce:
Annonce:

Supertilbud til Thailand i december

Læserrejse: Tag væk fra den danske kulde og kom til Phuket eller Khao Lak to uger i december. Spar op til 5900 kr. pr. person

Sejltur mellem de grønne kalkklipper i Andaman Sea er en oplevelse. (Foto: Bravo Tours)
Sejltur mellem de grønne kalkklipper i Andaman Sea er en oplevelse. (Foto: Bravo Tours)
Annonce:
Følg Ferie
Bravo Tours var i store problemer, da flyselskabet Zoom Airlines gik konkurs. Over 10.000 betalende gæster hos det succesrige, jyske rejseselskab stod pludselig uden fly til vinterferien på Phuket.

Problemet er nu løst med en Boeing 767-300 fra Travelservice.

Det giver ekstra pladser i flyet, som Ekstra Bladet Ferie i samarbejde med Bravo Tours tilbyder vores rejselystne læsere til to ugers afslappende badeferie i december på supertilbud fra kun 5900 kr. pr. person.

Med afrejse fra Billund 23. november eller 7. december og fra Kastrup den 19. eller 26. november og 3. eller 10. december kommer du væk fra juleræset og når samtidig at få kulør på kroppen inden jul i 30 graders varme.

Højsæsonen på Phuket og i Khao Lak starter faktisk sidst i november, så det er et fantastisk unikt tilbud, du får her med læserrejserne i december og samtidig med frit valg mellem tre af Bravo Tours bedste hoteller.

Stamgæster
Fruen og jeg rejser selv til Phuket nytårsaftensdag med samme fly til vores årlige vinterferie på Phuket. Det er 11. år i træk minus 2004, hvor tsunamien spolerede vores og mange andre danskeres ferie i Thailand, at vi drager til Phuket.

Familie og venner spørger ofte, om vi aldrig bliver trætte af at holde vinterferie samme sted. Svaret er altid et klart nej.

Der er noget helt specielt over Phuket, som thailænderne selv kalder for Sydens Perle.

De brede, hvide sandstrande, de mange større og mindre laguner med turkisblåt, varmt havvand, som indbyder til alverdens vandsportsaktiviteter, palmeklædte klipper, tropisk regnskov, kokosplantager og en altid smilende befolkning.

Phuket har det hele og mere til. Når aftenen falder på, er det tid til at gå på opdagelse i det thailandske køkken, som efter min mening hører blandt verdens bedste lige fra det simple og prisbillige gadekøkken til gourmetrestauranter.

Efter et himmelsk måltid, hvor alle sanser stimuleres, er det tid til at gå på indkøb. Butikker og boder ligger side om side med alt fra souvenirer til 'mærkevarer'. Husk at prutte om prisen.

De ægte mærkevarer til lave priser finder du i stormagasinerne og i Phuket by. Tag en tuk-tuk fra hotellet, og bed chaufføren om at vente, til du færdig med dine indkøb. Det koster under 100 kr.

Nyrige russere
En tur med speedbåd ud i Andaman Sea, hvor små øer med de karakteristiske grønne kalkklipper skyder op af havet over alt, hører med til vores mest populære udflugter.

Eneste minus er den stadig stigende turisme, hvor især nyrige russere har overtaget tyskernes rolle som dominerende. Heldigvis er der steder nok til at finde en hyggelig plet uden denne dominans.

Patong, Karon og Kata Beach er de mest populære områder. Alle tre steder er velforsynede med barer, natklubber og diskoteker af enhver art.

Alt har sin charme. Der er jo ingen, som tvinger os til at opsøge steder, vi ikke bryder os om.

Med afrejse fra Kastrup 3. og 10. december tilbyder vi to uger i anderledes fredelige og uspolerede omgivelser på Bravo Tours' lækre luksushotel South Sea Grand Resort & Spa ved Pakarang-stranden i Khao Lak lidt nord for Phuket og i Bravo-kategori BEDST.

Jeg ved, der bliver rift om pladserne, så omgående tilmelding til Bravo Tours anbefales på telefon 70 10 10 77 eller via bravotours.dk. Husk at oplyse læserarrangement 1018.
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: