Vinter-satsning

Tyrkiet Eksperten fortsætter med direkte flyvninger til Thailand fra både Billund og Kastrup

Så er der dækket op til vinterferie hos Tyrkiet Eksperten som her på Gran Canaria. (Privatfoto)
Så er der dækket op til vinterferie hos Tyrkiet Eksperten som her på Gran Canaria. (Privatfoto)
Med millionoverskud i 2003 og en fortsat positiv udvikling med en forrygende forårs- og sommersæson 2004 står Tyrkiet Eksperten godt rustet til vinterens salg af rejser med Danmarks billigste priser og stærke satsninger.

Vinterkataloget er netop kommet på gaden med et stort udbud af rejser til Thailand, Gran Canaria, Tenerife og Tyrkiet samt golf- og seniorrejser.

Som det første danske rejsebureau startede Tyrkiet Eksperten sidste vinter direkte flyvninger til Thailand fra Billund. Succesen gentages i år med ugentlige afgange fra både Billund og Kastrup med en kapacitet på 207 pladser pr. uge.

Første afgang fra Kastrup er 20. december og 27. december fra Billund.

Tenerife og Gran Canaria får to afgange om ugen fra Kastrup og en fra Billund. Flyvningerne til De Kanariske Øer gennemføres med Maersk Air.

Varmt hele året
Tyrkiet er varmt rejsemål hele året. I vinter- og forårssæsonen er der virkelig mulighed for spændende golfoplevelser. I Belek, tæt ved storbyen Alanya på sydkysten, ligger flere mesterskabsplaner, som nemt kan måle dig med de bedste baner i Europa.

Har du som senior god tid til at nyde dit gyldne otium med partneren, har Tyrkiet Eksperten et unikt produkt til vanvittige priser for dem, som har lyst til at rejse væk i længere tid fra slud, sne og frostgrader i Danmark.

Du kan bestille vinterkataloget på telefon 33 93 41 00 eller se mere på www.tyrkieteksperten.dk
0 kommentarer
Vis kommentarer