Viva España

Dacapo: Ekstra Bladet og Spies gentager succesen med Retro-tur til Mallorca fra både Kastrup og Billund

Evig unge Bjørn Tidmand er på plads som humørspreder til grisefesten. (Foto: Per Helmer)
Evig unge Bjørn Tidmand er på plads som humørspreder til grisefesten. (Foto: Per Helmer)
Først et stort tak for sidst til de mange læsere, der deltog i braget af en Retro-tur i foråret til Simons Mallorca. Og ja, vi følger selvfølgelig op på jeres mange positive tilbagemeldinger og utallige opfordringer til at gentage succesen i 2005.

I kan så småt begynde at finde livsglæden og rejselysten frem til gentagelse af dette store retro-brag med grisefest, sangria og Viva España ad libitum, hvor hygge, fest og oplevelser går op i en højere enhed i netop salige Simon Spies' ånd.

Retro 2005 har flere nyheder. I stedet for en forlænget weekend tager vi i år syv overnatninger i delt toværelses lejlighed på et bedre og nyere hotel, nemlig Vista Sol i Magalluf, med afrejse 7. maj fra både Kastrup og Billund til 3995 kr. pr. person.

Populære Bjørn Tidmand tager med igen og vil underholde på hotellet samt selvfølgelig skabe festlig optakt til turens højdepunkt -grisefesten på Es Moli d'es Comte med gris og vin ad libitum. Her bliver også et herligt gensyn med det fantastiske showteam Four Flavours, der sidste år fik gæsterne op på stole og borde.

Hyggeligt gensyn
Naturligvis holder 'gamle' Spies-medarbejdere sammen på det hele i guide-uniformer i farven lilla, der fik en renæssance på den første Retro-tur.

Det bliver også et hyggelig gensyn med de mange nye venner fra sidst, som alle har det til fælles, at de elsker Simons Mallorca - eller mindernes Mallorca. Ikke mindst med de tre søskende Lola, Leila og Eivind, der ikke havde set hinanden i 32 år. De gik nærmest i koma, da de pludselig i vrimlen ved grisefesten fik øjenkontakt.

Vi flyver også tilbage i tiden til 70'erne, hvor Mallorca var det mest eksotiske feriested for Familien Danmark. Det var dengang, rejsekongen kom flyvende i eget fly med hele sit store hof af medarbejdere og morgenbolle-damer for at hilse på sine gæster. Det var aldrig kedeligt.

Både Spies og Ekstra Bladet Ferie garanterer, at den nye Retro-tur for læserne bliver lige så sjov og festlig som den første, hvilket vil sige i den ånd salige Simon Spies skabte den, og kædet sammen af humørfyldte guider fra den tid. De formåede sidst at holde stemningen højt hver eneste dag og aften.

Med i prisen på de 3995 kr. pr. person er flytransport med MyTravel Airways fra enten Kastrup eller Billund, transport til og fra hotel samt syv overnatninger i delt toværelses lejlighed på Vista Sol med mulighed for tilkøb af morgenmad og havudsigt. Hotellet har i øvrigt eget, veludstyret supermarked med friskbagt morgenbrød.

Afgangen fra Kastrup er med airguider fra 'dengang', mens gæsterne fra Billund må vente til ankomsten på Mallorca med start på Retro-turen. Fly-turen fra Billund bliver ikke mindre kedelig med de humørboblende jyder og fynboer.

Turens højdepunkt, den gigantiske grisefest med top-underholding, følger også med. Der er desuden forplejning om bord i flyet, velkomstmøde med sangria, Spies-service på hotellet hver dag, Beach-service, Spies-bar med Happy Hour og aftenbar i Magalluf.

For kun 499 kr. pr. person kan I hjemmefra bestille Retro-pakke til tre aftenarrangementer: Velkomstmiddag lørdag (199 kr.), BBQ-buffet tirsdag med guideshow (249 kr.) og afskedshappening fredag (99 kr.) I sparer ca. 100 kr. pr. par ved køb af alle tre udflugter.

Mange af deltagerne fra den første Retro-tur står allerede i kø for at sikre sig plads til Retro 2005, hvor salget starter i dag efter først-til-mølle hos Spies på telefon 70 10 42 00. Husk ved bestilling at sige Ekstra Bladet til Spies Retro 2005.
1 af 5 Evig unge Bjørn Tidmand er på plads som humørspreder til grisefesten. (Foto: Per Helmer)
2 af 5 Deltagere i alle aldre gyngede med fantastiske Four Flavours showteam, som er med igen. (Foto: Per Helmer)
3 af 5 Spies-medarbejdere i uniformer fra dengang kan vi slet ikke undvære på Retro 2005. (Foto: Per Helmer)
4 af 5 Spies-medarbejdere i uniformer fra dengang kan vi slet ikke undvære på Retro 2005. (Foto: Per Helmer)
5 af 5 Evig unge Bjørn Tidmand er på plads som humørspreder til grisefesten. (Foto: Per Helmer)
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen