Hvor langt vil du gå for din hund?

Bulldogen Igor fik særlig god behandling, da hans familie skulle på ferie

Igor blev glad for sin overraskelse (Foto: Jordan Verktøy)
Igor blev glad for sin overraskelse (Foto: Jordan Verktøy)

Enhver hundeejer kender den ubehagelige følelse af at efterlade familiens bedste ven på hundepensionen, mens man selv tager på ferie for at få ladet energiniveauerne op.

Det gjorde den norske familiefar, Kai Halvorsen, i denne historie tilsyneladende også. I hvert fald er en video af hundens nye stue nu gået viral (find videoen nederst i artiklen).

Se også: Vanvittigt dyre turistattraktioner – der fejlede

Kai, der sammen med resten af familien skulle på ferie i Thailand, var bekymret for, om familiens hund ville klare at være væk fra sit hjem og sin familie under familiens feriefravær, og derfor genskabte han familiens stue i Igors kommende bur på kennelen. 

Selv væggene blev malet
Kai flyttede familiens sofa til kennelen, han fremstillede en kopi af sofabordet i anledningen, han tog Igors tæpper og hundekurv med til kennelen, købte ekstra godbidder, som blev placeret i det midlertidige hjem, og han hang billeder af Igor sammen med familien op på væggene, der sågar blev malet i den samme grå farve, som i stuen derhjemme.

Se også: Verdens underligste drikkevaner

Resten af familien Halvorsen vidste ikke, hvad far Kai havde gang i, og de blev altså lige så overraskede som Igor, da de mødte op på kennelen for at aflevere hunden.

Indsatsen viste sig at betale sig. Bulldogen blev meget glad for sin overraskelse, og den fik i løbet af sit ophold på kennelen også en ny ven, der var vild med stuen. Sanktbernhardshunden Hera kom nemlig forbi det hyggelige bur hver eftermiddag. Måske syntes hun, der var lidt federe i Igors pyntede udgave.

Familienfaren fik hjælp af det norske værktøjsfirma Jordan. Men om ideen var Kai Halvorsens egen eller firmaets, melder historien ikke noget om.

Se en video af glade Igor i kopien af familiens stue

0 kommentarer
Vis kommentarer