Annonce:
Annonce:

Smuttur: Eventyr og efterårsferie i Sverige

Elgsafari, Nordeuropas længste svævebane og 19 temalegepladser alene i Malmø – se hvad Sverige byder på i efterårsferien

(Foto: VisitSweden)
(Foto: VisitSweden)
Annonce:
Følg Ferie

Efteråret står for døren, og for mange betyder det, at det er tid til at holde ferie. I år forventer mere end halvdelen af danskerne at holde efterårsferie, og næsten hver tredje planlægger at forlade de hjemlige himmelstrøg. Det viser en undersøgelse udarbejdet af Analyse Danmark for VisitSweden.

Uanset om man vil af sted én eller flere dage, byder Sverige på masser af eventyr, og derfor har VisitSweden samlet deres bedste tips til en efterårsferie fyldt med leg og sjove familieoplevelser.

– Det giver energi at opleve noget nyt i sin ferie, også selv om det ikke indebærer en lang rejse. At familien kommer lidt væk fra de vante omgivelser og den travle hverdag er en god måde at koble af på og bruge tid sammen med hinanden på, siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

Vi farer vild i udlandstakster

Annonce:

Hvis man planlægger at tage en kortere tur i efterårsferien, er særligt Skåne og Malmø velegnede destinationer til endagsudflugter med en transporttid på bare 30 min. fra København.

– Malmø er kendt for sine sjove, kreative temalegepladser, og der er netop åbnet to nye, heriblandt en teaterlegeplads, hvor børnene kan øve sig i at optræde. Byen er oplagt til familier, der gerne vil på en endagstur i efterårsferien med mulighed for at kombinere sjov og leg med shopping, hyggelige gågader og restauranter. Den lave kronekurs betyder, at man får meget for pengene. Hvis man er til leg og læren om naturen, er naturcenteret Fulltofta i Skåne også et besøg værd i efterårsferien, især for familier med børn i skolealderen, siger Anna Kron Boysen.

5 smukke steder du aldrig har hørt om

Er man frisk på en lidt længere tur i efteråret, er Småland et særligt godt område for familier, som gerne vil opleve eventyr i ferien.

Annonce:

– Her er rig mulighed for vild leg med alt fra Little Rock Lake, som er Nordeuropas længste svævebane, spændende mountainbikeruter, elgsafari og meget mere, siger Anna Kron Boysen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: