Annonce:
Annonce:

Erstat flymaden med pizza, sushi eller kaviar

I Heathrow kan flyrejsende nu købe madpakker til flyveturen i alle lufthavnens 118 restauranter

(Foto: Heathrow Airports Limited)
(Foto: Heathrow Airports Limited)
Annonce:
Følg Ferie

Skal flymaden bestå af sushi, pizza, paella eller pasta? Det kan du, hvis du flyver fra Heathrow, nu helt selv bestemme. Alle 118 restauranter i den store London-lufthavnen er nemlig med i en ny picnic-ordning, der giver rejsende mulighed for at bytte den, til tider, kedelige flymad ud med en selvvalgt menu.

Nu kan du være online, når du lander

Ordningen betyder, at alle kan få det at spise, de gerne vil. Det understreges af Ben Crowley, der er chef for Mad og Drikke i Heathrow Lufthavn.

– Passagererne får et enestående menu-udvalg at vælge imellem, og de får mulighed for selv at vælge, hvornår på rejsen de vil spise. De bliver forkælede – ligegyldigt om de vil have kaviar, sushi eller pizza, er der en restaurant, som vil pakke lige præcis det til dem, siger han i en pressemeddelelse.

Madpakke fra Gordon Ramsays Plane Food restaurant i Heathrow
Madpakke fra Gordon Ramsays Plane Food restaurant i Heathrow

Annonce:

Madpakkerne, som de 118 restauranter tilbereder til rejsende, varierer ifølge Check-in.dk i pris og fås således fra alt mellem 50 og 500 kr. De kommer i tasker, der passer med, at de kan skubbes ind under flysædet foran dig, og som alt efter behov holder maden enten varm eller kold. Derudover kan de skræddersys, så folk med allergier ikke ender med allergiske reaktioner – du kan altså slippe for skaldyr, mælkeprodukter, eller hvad din krop ellers foretrækker at slippe udenom.

5 luksuriøse ørkenophold

 

Madpakke fra Caviar House
Madpakke fra Caviar House

Desuden er madpakkerne ifølge restauranterne hurtige at få med sig. De fleste restauranter melder til Check-in.dk, at det tager ca. 15 minutter at gøre en madpakke klar, men har du virkelig travlt, kan du vælge The Perfectionists' Café – restauranten blærer sig nemlig med, at det kun tager et minut at få en pizza med fra dem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: