Annonce:
Annonce:

Nordmænd glemmer deres dildoer

Vores nordlige naboer efterlader hellere hele kufferten end at spørge til disse glemte sager

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)
Annonce:
Følg Ferie

”Hej, jeg er her for at hente min dildo,” er åbenbart ikke en sætning nordmændene er ret vilde med at ytre.

I hvert fald understreger hittegodskontoret i Oslo Lufthavn, Gardemoen, overfor Dagbladet.no, at lufthavnens gæster tilsyneladende er alt for generte til at afhente deres glemte sexlegetøj.

– De mærkeligste ting, vi får ind, som næsten aldrig bliver hentet, er sexlegetøj, siger Zekir Kambruce, der er leder af hittegodsafdelingen AB Solutions i Gardemoen Lufthavnen til den norske avis.

Medpassagerer fra helvede: Bidt af slange på fly

Han understreger samtidig overfor avisen, at hittegodskontoret faktisk ofte finder sexlegetøj i håndbagagekufferter, der er blevet glemt. I de tilfælde efterlader nordmændene ifølge ham hellere hele kufferten, i stedet for at blive tvunget til at indrømme hvad der er af genkendelige ting i den.

Annonce:

Danskerne spiller med åbne kort
Sådan er oplevelsen på hittegodskontoret hos DSB på Hovedbanegården i København ikke.

– Næh, det oplever vi ikke, fortæller Lill Andersen, der er Lokalleder på Stationskontoret på Hovedbanegården, med et grin og tilføjer:

– Det virker ikke til, at danskerne har problemer med at indrømme, hvis de har glemt sexlegetøj – eller pornofilm eller sexet undertøj for den sags skyld. Nogle gange skal vi måske hive det lidt ud af dem, hvad der er af genkendelige ting i deres kuffert, men de ender nu med at fortælle os det – og så bliver arbejdet jo også lidt morsomt for os, siger hun.

Julen er... dildoernes fest
Selvom danskerne ifølge Lill Andersen normalt ikke er generte ved at hente deres sexlegetøj på hittegodskontoret, er der dog et tidspunkt på året, hvor den slags ikke bliver afhentet, når det er blevet glemt.

Annonce:

– Op til jul får vi rigtig meget af den slags ind. Måske er det noget, folk får til julefrokoster, som de ikke lige synes, de vil have med hjem til manden eller konen. Det bliver ofte efterladt på toiletterne – hvad end det så er blevet brugt til der – og det bliver altså hentet igen, fortæller lokallederen. 

Kup! Her får du Asiens bedste hotelpris

DSB's helbredende kræfter
På listen af andre mystiske ting, som Lill Andersen har fået ind på kontoret i sin tid på Hovedbanegårdens hittegodskonter, er blandt andet brudekjoler, Wii-bræt, kæledyr, børn (!), eksamensopgaver, trompeter – og sågar benproteser og blindestokke er på listen. Til sidstnævnte griner Lill Andersen:

– Det kan godt være, at kunderne synes, at billetterne er for dyre, men de kan da ikke brokke sig over at bliver helbredt på turen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: