Kvinde faldt ned på bagagebånd i lufthavn: Bliver straffet med bøde

En knap 60-årig kvinde faldt ned på bagagebåndet, som kørte ufortrødent videre. Nu kan hun se frem til en bødestraf for uheldet

Det var i denne lufthavn - Sheremetyevo i Moskva -, at kvinden faldt og blev kørt rundt på båndet. Foto: VV Voennyy
Det var i denne lufthavn - Sheremetyevo i Moskva -, at kvinden faldt og blev kørt rundt på båndet. Foto: VV Voennyy

En kvinde på knap 60 år fik sig lørdag en ufrivillig køretur på bagagebåndet i Sheremetyevo Lufthavn i Moskva i Rusland, da hun ved et uheld faldt og landede på båndet, som ufortrødent kørte videre med hende ovenpå.

Det skriver AP.

Ifølge nyhedsbureauet ville kvinden, der rejste fra Beograd i Serbien, række ud efter sin hund, da hun så en lufthavnsansat gå rundt med den. Men i sin iver efter at sige hej til hunden efter den knap tre timer lange flyvetur fik bagagebåndet fat i hende.

- Hun mistede åbenbart balancen og faldt ned på båndet, som kørte hende ud i bagagerummet bagved, fortæller en talsmand for det russiske lufthavnspoliti til lokale medier.

Ferie - 12. feb. 2018 - kl. 09:50 Er det her verdens pinligste far? Gemte kæmpe dildo i søns håndbagage

Bødestraf
Det er dog ikke faldet i sig selv, der har skabt overskrifter i adskillige internationale medier. Det er i derimod det faktum, at kvinden efterfølgende fik en bøde for sit uheldige fald, fordi hun angivelig var skyld i skader på bagagebåndet.

Det australske medie News.com.au har f.eks. kaldt historien 'Latterlig årsag til, at en passager fik bødestraf' og Travel and Leisure har givet historien overskriften 'Kvinde fik bøde, fordi hun faldt ned på bagagebåndet'.

Ifølge lokale medier i Moskva lyder kvindens bøde på 1500 russiske rubler, hvilket svarer til knap 150 kroner.

Det har ikke været muligt for AP at få yderligere kommentarer fra lufthavnspolitiet i Sheremetyevo Lufthavn, da de ikke er vendt tilbage på bureauets henvendelser.

Se også: Dyr dumhed: Tørstig tysker bællede to flasker vin i sikkerhedskontrollen

19 kommentarer
Vis kommentarer