Her stjæler lufthavnsansat fra teenagers kuffert

En passager på et fly fra ferieøen Ibiza til den spanske hovedstad Madrid filmede den langfingrede lufthavnsansatte midt i sin akt

Her kan man se den lufthavnsansatte stjæle fra en Ryanair-passagers kuffert. (Video: Privat/@prostibulum)

Det kan være nervepirrende nok i sig selv at efterlade sine kære ejendele til flyselskabets personale, når man checker ind i lufthavnen.

Normalt er man mest bange for, at kufferten ikke dukker op, fordi den er blevet væk på vejen, men en ny video, der er gået viralt på de sociale medier, tyder på, at der også er grund til at være nervøs for lidt for langfingrede ansatte.

På videoen, som kan ses i playeren øverst oppe, kan man nemlig se, hvordan en lufthavnsansat sniger fingrene ned i en kuffert og stjæler en rød højtaler, som han derefter gemmer i sin bukselomme.

Artiklen fortsætter under billedet

Her er den lufthavnsansatte i fuld gang med at rode kufferten i gennem.
Her er den lufthavnsansatte i fuld gang med at rode kufferten i gennem.

Ferie - 22. dec. 2017 - kl. 17:23 To dansende piger og en lufthavnsansat tager nettet med storm

Hans tredje dag i jobbet
Ifølge det britiske medie The Sun skete hændelsen i forbindelse med en Ryanair-flyvning fra ferieøen Ibiza til Madrid fredag morgen.

Det var en af passagererne på flyet, der så hændelsen, og som valgte at filme tyveriet, før han alarmerede flypersonalet.

Ifølge det spanske lufthavnspoliti indrømmede manden, der kun havde været ansat i tre dage, tyveriet med det samme og returnerede den stjålne højtaler, som viste sig at tilhøre en teenagedreng, der skulle rejse til den spanske hovedstad med sin mor.

- Politiet fortalte mig, at det var mandens blot tredje arbejdsdag, og så afleverede de højtaleren tilbage til mig med det samme, hvilket jeg var meget taknemmelig for, da jeg havde købt den til min søn i fødselsdagsgave, og den kostede omkring 140 euro (cirka 1000 danske kroner, red.), fortæller teenagerens mor til det lokale medie Diario de Ibiza.

Ifølge The Sun er manden nu blev afskediget og kan se frem til at skulle i retten for tyveriet.

Se også: Kvinde faldt ned på bagagebånd i lufthavn: Bliver straffet med bøde

31 kommentarer
Vis kommentarer