Annonce:
Annonce:

Se videoen: Tåbelig turist sætter livet på spil i nationalpark

Andre turister kiggede chokeret på, da en mand satte livet på spil i den amerikanske nationalpark Yellowstone

Se videoen her (Video: Ashley Lemanski)
Annonce:
Følg Ferie

Inden smartphonen så dagens lys kunne man slippe afsted med alverdens tåbeligheder uden at blive udstillet til fri skue for resten af befolkningen på de sociale medier.

Så heldig er en tykpandet turist, der i sidste uge satte livet på spil i den amerikanske nationalpark 'Yellowstone National Park', dog ikke.

På en video, der er gået viralt, kan man nemlig se den unavngivne mand bevæge sig helt hen til den verdensberømte gejser 'Old Faithful', hvorefter han vandrer lidt rundt omkring den, før han sågar lægger sig ned lige ved siden af den.

Det skriver AP.

Den varme springkilde går i udbrud med kogende vand på op til 130 grader cirka én gang i timen og kan nå op til en højde på 70 meter, og på et enkelt tidspunkt i videoen kan man endda se manden stå i en position, hvor det ligner, at han tisser i gejseren.

Annonce:

Kunstner i stormvejr: Folk raser over gult 'mesterværk' på historisk borg

Slap væk uden forbrændinger
Hændelsen blev filmet af en anden chokeret turist, som efterfølgende delte videoen på Facebook, hvor den er blevet set mere end 100.000 gange siden fredag.

- Mange af os troede, at han ville hoppe. Vi vidste ikke, hvad der ville ske, siger Ashley Lemanski, som står bag videoen.

Ifølge hende strømmede flere hundrede chokerede mennesker til, da manden bevægede sig hen til gejseren, hvor han blev stående i lang tid, selvom flere parkbetjente råbte, han skulle skynde sig i sikkerhed.

Heldigvis gik gejseren ikke i udbrud, mens manden var i nærheden, og han slap afsted fra sit stunt uden forbrændinger eller andre skader.

Ifølge AP fik han dog en bøde af partbetjentene, da han endelig bevægede sig væk fra området. Det er uvist, hvor stor en bøde han skal betale.

Nationalpark raser: Turister ødelægger dinosaur-spor

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: