Annonce:
Annonce:

Baby om bord: Medpassagerer hjælper fødende kvinde på fly

Fly-ansatte og medpassagerer måtte smøge ærmerne op midt under en flyvetur, da en lille nyfødt baby ikke kunne vente med at komme ud og sige hej til verden

Kvinde fødte sit tredje barn ombird på fly. Video: KameraOne
Annonce:
Følg Ferie

Normalt er det turbulens, manglende brændstof eller andre lignende komplikationer, der får et fly til at nødlande inden dets slutdestination, men på et fly fra Fort Lauderdale til Dallas var det langt mere lykkelige omstændigheder, der tvang flyet til en mellemlanding i New Orleans.

Om bord på flyet var nemlig Christina Penton, som ved flyets afgang var 36 uger henne i sin graviditet, men da den lille baby inde i Christinas mave åbenbart ikke kunne vente med at sige hej til sin mor og to søskende, der også var med på flyturen, valgte han altså at annoncere sin ankomst kort efter flyet kom i luften.

Det skriver CNN.

Da der ikke var tid til at lande Spirit Airlines-flyet inden fødslen, blev flyets ansatte og passagerer nødt til at smøge ærmerne op og hjælpe til med at få Christina Pentons tredje barn sikkert til verden.

Annonce:

Far tog sin datter med i Disney World: Det har kostet skatteyderne over en million kroner

Gratis flytur i fødselsdagsgave for altid
Heldigvis var der en børnelæge og en sygeplejerske om bord på flyet, og derfor blev den lille ny ved navn  Christoph Carsten Lezcano – torsdag i sidste uge – en del af en meget eksklusive klub af mennesker, som er født knap 11.000 meter oppe i luften.

- Det gik virkelig, virkelig stærkt. Der var ikke tid til at forberede, lande eller gøre noget som helst. Han gjorde, hvad han ville. Vi andre kunne bare følge med, fortalte den nybagte mor til CNN efterfølgende.

Den nyfødte dreng vejede lige over tre kilo ved fødslen og var lige knap 50 cm lang.

- En baby, der bliver født om bord på et fly, sker meget sjældent, men vores ansatte er trænede i at håndtere nødsituationer undervejs, og de har adgang til at kommunikere med læger på jorden, siger talsmanden for flyselskabet, Paul Berry, i en officiel udtalelse.

Selvom Christoph Carsten Lezcano blev født næsten en måned for tidligt, er han ifølge læger i New Orleans sund og rask, skriver CNN.

Spirit Airlines fortæller, at de hvert år fremover vil give Christoph Carsten Lezcano en fødselsdagsgave i form af en gratis flytur for ham selv og en gæst til hvilken som helst af selskabets destinationer.

Flyselskab i modvind: Tilbyder hundeejer kilo-afregning for dødt kæledyr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: