Bad lufthavnsansat om hjælp: 71-årig blev skubbet

Den ældre mand har nu sagsøgt flyselskabet for 6,5 millioner kroner, efter en flyansat væltede ham omkuld i lufthavnen

Se videoen: Først snakker mændene kort sammen, men så bliver den ældre mand væltet omkuld og lander bevidstløs på gulvet.

Se hændelsen i videoen ovenover.

Den 71-årige mand Ronald Tigner bad angiveligt blot om hjælp til at få printet et nyt boardingkort, da den United Airlines-ansatte Alejandro Anastasia valgte at skubbe den ældre mand omkuld, så han mistede bevidsheden. Det skriver KPRC.

Den dramatiske hændelse fandt sted i George Bush Intercontinental Airport in Texas helt tilbage i 2015 og blev optaget af lufthavnens videoovervågning.

På videoen kan man tydeligt se, den ældre herre kontakte Alejandro Anastasia, som skubber pensionisten i brystet, så han falder om og ligger bevidstløs på lufthavnsgulvet i adskillige sekunder, uden nogen kommer og hjælper ham.

- Anastasia kigger på Mr Tigner, begynder at smile og spørger, om han ikke kan se, de har travlt, selvom der tydeligvis ikke er nogen andre i nærheden af de to ansatte, siger William Hoke, som er Ronald Tigners advokat, til KPRC.

- Han (Ronald Tigner, red.) fortæller Anastasia, at han skal tørre smilet af sit ansigt. Så siger Anastasia, at han vil sparke ham, og så skubber han ham omkuld på jorden, fortæller advokaten, som er yderst chokeret over hændelsen:

- Det er virkelig en af de mest umenneskelige ting, jeg nogensinde har set. Han lå livløs i flere minutter, og ikke en eneste ansat kom og hjalp ham. Ikke en eneste tjekkede hans puls. De lod ham bare ligge som et stykke skrald.

Se også: Flyselskab til far: Din hånd er for tæt på din søns kønsdele

Sagsøger for 1 million dollar
En rejsende sygeplerske spottede heldigvis den ældre mand ligge bevidstløs og skyndte sig over for at hjælpe ham samt få en United Airlines-ansat til at ringe til 911 (den amerikanske alarmcentral, red.).

Ronald Tigner har efterfølgende sagsøgt United Airlines for 1 million dollar - omtrent 6,5 millioner danske kroner. Han har både sagsøgt flyselskabet, Alejandro Anastasia, som skubbede ham i gulvet, samt en anden United Airlines-ansat for uagtsomhed, skriver KPRC.

Flyselskabet gav onsdag Ronald Tigner en officiel undskyldning:

- Vi har set videoen fra 2015, der viser en komplet uacceptabel opførsel fra en medarbejder hos United. Medarbejderen er ikke længere ansat hos os, og adfærden vist på videoen stemmer ikke overens med vores værdier eller vores forpligtelser om at behandle vores kunder med respekt og værdighed, udtaler flyselskabets talsmand og fortsætter:

- Vi vil tage et kig på, hvad der virkelig skete og række ud efter kunden, så vi kan undskylde for, hvad der skete og gøre det godt igen.

Der lå sårede passagerer overalt i flyets gange. Ferie - 1. maj. 2017 - kl. 11:31 Vild turbulens på fly: Passagerer brækkede knogler efter at blive kastet rundt i kabinen

1 af 2 
2 af 2 Først snakker de kort sammen, men så bliver den ældre mand væltet omkuld.
22 kommentarer
Vis kommentarer