Badejernet Christopher viser overkroppen frem

Popcharmøren og hans kæreste Cecilie har været på ferie i Italien, hvilket har kastet en række letpåklædte feriebilleder med sig

Christopher og kæresten har nydt en solrig ferie i Italien. Foto: Ritzau/Philip Davali
Christopher og kæresten har nydt en solrig ferie i Italien. Foto: Ritzau/Philip Davali

Hverken Christopher eller hans modelkæreste Cecilie Haugaard har nogensinde været blege for at vise deres forhold frem på de sociale medier, hvor de ofte har delt billeder af deres romantiske dates eller deres misundelsesværdige ferier i luksuriøse omgivelser.

Derfor skal parrets tilsammen 650.000 følgere på Instagram da heller ikke gå glip af et glimt af Christopher og Cecilies seneste ferie i Italien, hvor duoen i den grad ser ud til at have nydt både hinanden og støvlelandets eksotiske omgivelser.

Blandt andet har Christopher med de velkendte lyse lokker forkælet sine 520.000 følgere med et billede, hvor det ikke kun er udsigten over de smukke italienske bjerge, der kan nydes, men i den grad også popstjernens veltrænede overkrop.

 

- Jeg lover, jeg ikke spænder, skriver Christopher for sjov i et hashtag til billedet, som har fået næsten 23.000 likes.

Parret tog ifølge deres Instagram-billeder afsted til Italien i slutningen af september og rejste hjem igen tirsdag, men det ser i den grad ud til, at de har nået at nyde ferien til det maksimale.

Se nogle af deres feriebilleder herunder:

Views    

Et opslag delt af Fesmo Lund (@christophermusiccom) den

Impossible not to smile ☺️⛱ 

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

Saying goodbye to this beautiful place  

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

Capri nights         ✨♥️

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

Se også: Go' Morgen Danmark-vært: Bange for at blive ædt af en haj

Kæmpe lejlighed på Christianshavn
Christopher og Cecilie har været kærester i omtrent tre år. Tidligere på året investerede de i en 169 kvm stor lejlighed på Christianshavn i København, hvor Christopher ejer 80 procent og kæresten 20 procent af lejligheden, der kostede svimlende 11,9 millioner kroner.

Selvom det unge par blot er henholdsvis 25 og 24 år gamle, har de flere gange fortalt, at de er meget seriøse omkring deres forhold:

- Der er ingen af os, der gider være i et forhold for sjov. Vi vil jo ikke spilde hinandens tid. Hvis ikke der er en fremtid, og vi ikke tror på det, er det jo ikke fedt. Selvfølgelig skal man tro på det hele vejen igennem, og selvfølgelig skal vi have en familie sammen en dag, fortalte Christopher til Eurowoman sidste år.

Se også: Ren ferie-flash: Christopher og kæresten hygger i poolen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen