Bandlyst fra at flyve: Tævede sin gravide kone foran børnene

En forretningsmand fra England gik amok på sin gravide kone på et fly fra Manchester til Faro – nu er han blevet diagnosticeret med bipolar lidelse og bandlyst fra at flyve igen, indtil han bliver erklæret rask

Det var om bord et Monarch-fly som dette, at dramaet udspillede sig. Hovedpersonen er siden hen blevet skilt med sin kone, og er nu i behandling for sin lidelse. (Foto: Liam McManus/Flickr)
Det var om bord et Monarch-fly som dette, at dramaet udspillede sig. Hovedpersonen er siden hen blevet skilt med sin kone, og er nu i behandling for sin lidelse. (Foto: Liam McManus/Flickr)

Selv om langt de fleste flyveture foregår i ro og mag, er det langt fra altid dramafrit at hoppe om bord på en flyver.

Ofte er det passagerer, som har fået en tår for meget at drikke, som skaber problemer af den ene eller anden art.

Men der var intet alkohol involveret i en episode om bord et Monarch Airlines-fly, hvor en engelsk mand ved navn Sajid Rafiq pludselig gik amok på sin gravide kone foran deres egne børn og resten af passagererne, skriver Daily Mail.

36-årige Sajid Rafiq og hans familie var på vej mod Faro i Portugal fra Manchester i England, da han efter kort efter et toiletbesøg pludselig gik bersærk på sin kone.

Han greb hende angiveligt i en hovedlås, hvorefter han uddelte hende flere slag.

Heldigvis reagerede besætningen hurtigt, og de fik hevet Sajid Rafiq væk fra konen og ned i den anden ende af flyet, hvor de forsøgte at få ham til at falde til ro.

Mentalt sammenbrud

Den aggressive forretningsmand blev dog ved med at ryste og opføre sig på en mærkelig måde.

Og det har siden hen vist sig, at der rent faktisk var en årsag til Sajid Rafiqs tilsyneladende uforklarlige voldsudbrud.

Han er nemlig nu blevet diagnosticeret med biopolar lidelse – en psykisk lidelse, der kan komme til udtryk ved ekstreme humørsvingninger og vredesudbrud.

Af samme årsag valgte retten i England at give Sajid Rafiq en tre-årig betinget dom, men han er bandlyst fra at flyve igen, indtil han kan fremvise en skriftlig erklæring for, at han er rask.

Siden den voldsomme episode er Sajid Rafiq kommet i behandling for sin lidelse og er blevet skilt fra sin kone. Han husker ikke meget af episoden, som han i dag er meget pinligt berørt over.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere