Betjente jagter stangstiv æselridende turist i badebukser

Videoen af den stangstive turist iført intet andet end badebukser og en kaptajnhat er blevet set over en million gange på Facebook

Betjente jagter stangstiv æselridende turist i badebukser

Her kan du se den bizarre video af den stangstive turist i Rusland.

Russerne er i den grad kendte for deres famøse kærlighedsforhold til alkohol og ynder i særdeleshed at slukke tørsten i vodka.

Derfor kan det være en god idé at kende sine egne evner, inden man begiver sig ud i en drikkekonkurrence mod de lokale i Vladimir Putins hjemland.

Det må en ukendt turist, som var lidt for optimistisk i sit alkoholindtag, i hvert fald sande, da han besøgte den russiske kurby Sotji ved Sortehavet for foden af Kaukasusbjergene.

En spøjs video af turisten, hvor man kan se ham halvnøgen samt stangstiv og vel noget nær bevidstløs oven på et æsel, mens han bliver jagtet af russiske betjente går nemlig i øjeblikket viralt på de sociale medier til stor humor for mange.

Det skriver New York Post.

- Man kan være fuld, og så kan man være som denne fyr. Det er jo en helt anden dimension, skriver en Facebook-bruger ifølge det amerikanske medie.

Er det her verdens dummeste feriebillede?

Betjente i grineflip
Den bizarre video er ifølge New York Post blevet set flere end én million gange på Mark Zuckerbergs velbesøgte sociale medie, hvor den også er blevet delt titusindvis af gange.

På videoen kan man se den fulde turist iført intet andet end badebukser og en kaptajnhat ligge henover æslet, der trisser afsted med to politibetjente, som har yderst svært ved at lade være med at grine af situationen, i hælene.

Se den spøjse video i playeren øverst oppe.

Se videoen: Tåbelig turist sætter livet på spil i nationalpark